Cât de bogat e Ștefan Bănică! Amănunte neștiute despre averea artistului: A dat lovitura în ultimul an

22 nov. 2019
Cât de bogat e Ștefan Bănică! Amănunte neștiute despre averea artistului: A dat lovitura în ultimul an

Unul dintre cei mai căutați și apreciați artiști din România are o avere pe măsură. Ștefan Bănică are mereu concerte sold-out, dar este vizionat de milioane de oameni și în aparițiile televizate. Acum s-a aflat și cât de bogat este artistul.

Sunt amănunte neștiute despre actorul, muzicianul, dar și compozitorul român. Acesta a dat marea lovitură în ultimul an și în lumea afacerilor.

Cât de bogat este Ștefan Bănică

Ca orice artist care se respectă, Ștefan Bănică a investit banii câștigați pe scenă în afaceri. Și i-a ieșit. Profitul este pe măsură. Încă din 2004, vedeta a înființat firma Marbel Concert SRL. Aceasta este societatea comercială cu care își desfășoară toate activitățile în domeniul artistic.

Firma lui Ștefan Bănică este una profitabilă. A cunoscut un real succes, apoi a avut loc o scădere a profiturilor, în timpul crizei financiare, dar după aceea a început să își revină, odată cu economia României și înmulțirea spectacolelor organizate de către municipalități.

În patru ani, Bănică a strâns o adevărată avere. Ne referim la perioada 2008-2012. În fiecare an, profitul net era de 2 milioane de lei, aproximativ 450.000 de euro. Dn 2012, afacerile au intrat într-un impas. Și mai exact, 1.016.529 lei (în 2013), 683.214 lei (în 2014), 579.583 lei (în 2015), 388.902 lei (în 2016) şi 299.735 lei (în 2017), anunță fanatik.ro.

Artistul a revenit în forță în ultimul an. A reușit să își dubleze câștigurile din muzică. Societatea sa a avut un profit de 611.116 lei (aproximativ 130.000 de euro), dublu faţă de cel înregistrat în 2017.

Norocul din afaceri a venit cam în aceeași perioadă cu nunta lui Ștefan Bănică Jr cu frumoasa Lavinia Pârva, cu care avea o relație de mai bine de șase ani. Artistul și-a unit destinele cu aleasa inimii sale în Bulgaria. Nimeni nu a știut de nuntă, nici măcar invitații. Cu toții au știut că merg în Bulgaria pentru ziua de naștere a artistului, însă odată ajunși acolo au aflat că de fapt au ajuns la nunta lui Ștefan Bănică Jr cu Lavinia Pârva. Frumoasa brunetă a vorbit despre nuntă și locația aleasă.

Lavinia a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV și motivul pentru care au ales să se căsătorească în Bulgaria, la Balcic. „Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo (n.r. nunta). În Bulgaria sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, a dezvăluit Lavinia în urmă cu ceva timp.