Cât de bogată este Inna? Nici nu vă trece prin cap câți bani câștigă artista din YouTube

inna2

Inna este poate cea mai cunoscută cântăreață din România, în contextul În care nu foarte mulți artiști români s-au remarcat la nivel internațional. Vedeta are câteva milioane de vizualizări pe YouTube, dar asta se înțelege din moment ce oamenii din alte țări îi ascultă melodiile.

Majoritatea persoanelor ar crede că artista câștigă foarte mulți bani în acest mod, dar, de fapt, adevărul este altul. Producătorul muzical, Lucian Ștefan, a explicat cât câștigă vedetele la un milion de vizualizări.

„Depinde cât de multe vizualizări ai pe Youtube. Dacă este un artist care are câteva sute de milioane de vizualizări poţi să faci nişte sume considerabile. Dacă ai 20, 30 de milioane nu prea poţi spune că eşti milionar. În schimb, media în România la un milion de vizite pe Youtube este de 300 – 600 de dolari”, a declarat acesta.

Inna spune că nu-și dorește să fie în topul Facebook-ului şi al Instagramului. Deși are, probabil, cele mai multe vizualizări pe YouTube și este urmărită de 3 milioane de persoane, artista a rămas cu picioarele pe pământ.

„Nu mă gândesc foarte mult cum să stau în topul Facebook-ului şi al Instagramului. Dacă aş face asta, ar însemna să mă las de muzică. Este foarte complicat şi ii apreciez pe colegii mei, care se ocupa de vlogging, blogging, instagram şi cum să-şi menţină toate reţelele de socializare pe un loc bine meritat. Eu nu fac asta. Fac muzică şi prin muzică mea sper să-i fac pe oameni să vadă şi alte lucruri drăguţe””, a declarat Inna pentru Știrile ProTV.

Totuși, comcertele au rămas principala sursă de venit a artiștilor români.

Și Minelli, interpreta piesei „Mariola”, a spart topurile la nivel internațional. Cântăreața a ajuns pe primul loc în topurile din Germania, Marea Britanie, Franța, Cehia și Rusia. Piesa sa a făcut 15 milioane de vizualizări.

„M-am bucurat maxim că şi-a luat aşa un avânt. A urcat treptat şi uite că acum a început să facă pași frumoşi şi pe afară. Şi când merg la concerte, oamenii sunt înnebuniţi şi toată lumea cântă Hola, Yo me llamo Mariola! Nu contează că este bărbat sau femeie. În momentul ăla toată lumea se numeşte Mariola”, a afirmat Minelli.

Revista Presei