Cât de des trebuie să îți schimbi lenjeria intimă? Ce fac bărbații este rușinos

12 dec. 2019
Cât de des trebuie să îți schimbi lenjeria intimă? Ce fac bărbații este rușinos

Fiecare om ține la igiena sa, cel puțin asta vrem să credem, mai ales când vine vorba de cea intimă. Din păcate, nu toată lume agândește la fel. Asta o dovedește un studiu, care îi face de rușine pe bărbați.

Un studiu realizat în Marea Britanie arată că unul din cinci bărbați nu își schimbă lenjeria intimă zilnic, relatează Daily Mail. Potrivit cercetătorilor, 95% dintre femei își schimbă lenjeria și șosetele în fiecare dimineață, spre deosebire de 78% dintre bărbați.

Persoanele care se află într-o relație au mai mare grijă în ceea ce privește igiena, în schimb, persoanele singure de sex masculin își schimbă lenjeria cel mai rar.

Studiul mai arată că 16% dintre britanici nu își spală hainele până nu sunt vizibil murdare.

Un alt studiu a arătat că americanii îşi spală lenjeria la fiecare 24 de zile.

Un alt studiu realizat în Marea Britanie arată că doar 33% dintre britanici schimbă lenjeria de pat o dată pe săptămână, în timp ce 35% fac acest lucru la două săptămâni. 8% dintre cetăţeni spală lenjeria la 3 săptămâni, iar 10% o fac la o lună. În cazul bărbaților singuri, lucrurile sta și mai rău. Unii bărbaţi își schimbă aşternurile doar de 4 ori pe an, potrivit prevention.com.