Cât de deșteaptă este Anamaria Prodan? E incredibil ce facultate a terminat și unde a mai lucrat

12 feb. 2020
Cât de deșteaptă este Anamaria Prodan? E incredibil ce facultate a terminat și unde a mai lucrat

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei din România. Recent, impresara ne-a vorbit despre averea sa, dar și despre țelurile pe care le are.

Pentru că a reușit într-o afacere dominată de bărbați, Anamaria Prodan ar putea reuși în orice. Vedeta spune că tocmai asta înseamnă să fii un lider. Un lider este bun în orice ar face.

Probabil mulți vă întrebați cum este Anamaria Prodan, dacă este inteligentă sau ce studii are la bază. Noi am făcut câteva cercetări și am aflat că vedeta a terminat o facultate foarte grea.

A făcut Dreptul

Anamaria a urmat cursurile Facultății de Drept (Ecologie) și a absolvit liceul „Zoia Kosmodemianskaia” (secția filologie).

La începutul carierei sale, vedeta a scris articole pentru publicațiile „Ciao!”, „Indiscret” și „Ora”. Cine s-ar fi gândit că a cochetat cu presa scrisă. Ulterior, aceasta a fost cooptată în echipa emisiunii Procesul Etapei de la Pro TV.  A mai avut colaborări cu Antena 1, Tele7abc și alte posturi de televiziune.

A avut propria emisiune

Soția lui Reghe a avut propria ei emisiune la Romantica TV: „Pe contre cu Anamaria Prodan„. Apoi, ea și soțul său au lansat show-ul „Prodanca și Reghe”, care a avut 6 sezoane: I – Dragoste în prelungiri, II – Aventură Americană, III – La plăcinte înainte, IV – Afaceri de familie, V – Fascinați de România, VI – Relații Internaționale.

Aceasta a mai fost gazda emisiunii Gospodar fără pereche, difuzată de Pro Tv

Prodanca și Reghe, Prețul Succesului

Săptămâna trecută, și-a lansat cel mai nou proiect al său, reality show-ul Prodanca și Reghe, Prețul Succesului, care va fi difuzat la Antena Stars, în premieră duminică, de la 19.45.

”Nu am spus niciodată și nici n-o s-o spun vreodată ce avere am. Eu am zis că fac parte din cei care nu-și doresc să fie într-o poziție, în Forbes. Mai în glumă, mai în serios, mă uitam la junătate dintre ei și mă gândeam: Domne, dacă ar avea măcar o doime din banii pe care îi am eu, ar fi fericiți. Eu muncesc pentru banii aștia și fac sacrificii.

Îmi trăiesc viața foarte frumos și știu că am pe umeri o chestie așa și îmi doresc foarte tare să duc mult mai sus numele mamei, pe care l-a zidit cărămidă cu cărămidă și de asta am grijă de copii pei, ca ei să ducă mai departe numele.”, a declarat Anamaria Prodan pentru VoxBiz.