Cât de ușuratică ești în funcție de zodie? Ce nativ este de neîntrecut la acest capitol

20 dec. 2019
Cât de ușuratică ești în funcție de zodie? Ce nativ este de neîntrecut la acest capitol
Watercolor signs of the zodiac. Elements for design. Colored round dice.

Te-ai întrebat vreodată cum te percep cei din jur? Poate unii te consideră prea timidă, alții prea cuminte, iar alții prea ușuratică. Ușuratică? Da, ușuratică! Fiecare zodie are puțin din toate, dar la ce nivel? Iată cine este cel mai ușuratic semn din zodiac.

Capicorul-ușuratica ce vrea atenție

Dacă ești capricorn, ești cea mai criticată. Tu ești tipul de fată care se laudă cu prietenii ei, despre legăturile ei fierbinți și care spune tuturor ce a făcut aseară. Urmărești mereu sportivi și trimiți poze indecente pe Tinder. Îți place să fii în centrul atenției și insiști ​​să faci pe DJ-ul la fiecare party.

Pe locul doi se află săgetătorul, cea care ar încerca orice. Fetele care sunt în această zodie sunt dispuse să facă orice pentru a se simți bine, chiar și să revină la fostul. Ești genul de tipă care a încercat ceva cu un nou tip, dar apoi te-ai întors la cel vechi, iar apoi ai încercat din nou cu tipul nou. Și fii sinceră, probabil îl vei vrea iar pe cel vechi! Mergi pe „Niciodată, nu am avut vreodată” și funcționează.

Scorpionul-ușuratica hărțuitoare

Scorpionul nu dorește să fie nedreptățit, de aceea ține dovezile pentru a se asigura că nu i se va întâmpla ceva rău sau are cu ce să te doboare. Ești prezentă non-stop pe Facebook și Tinder și ești la curent cu tot ceea ce mișcă. Îți folosești abilitățile de hărțuitoare în beneficiul tău, afli mereu câți bani au părinții lui înainte de a avea ceva cu el.

Balanța-ușuratica tăcută

Balanță este tipul de fată care pare a foarte fidelă și cuminte, dar are cu adevărat mai mulți tipi pe linie. Fii sinceră, ai o bibliotecă foto secretă plină de nuduri. Îți spui secretele tipilor doar când ești beată și prietena ta probabil că nu are idee că te-ai avut ceva chiar și cu iubitul ei, nu-i așa? Ține totul secret! Vei fi dur judecată!

Pentru asta trebuie să îți înmânăm titlul de cea mai ușuratică zodie!