Cât este de inteligent Dan Negru? S-a aflat ce notă a luat la Bacalaureat

dan-negru

Dan Negru este unul dintre veteranii din televiziune. Pentru că este iubit de public și știe să facă show, Antena 1 nu a renunțat la el. Pe lângă aceste calități, Dan Negru este extrem de sincer.

Vedeta a mărturisit ce notă a luat la examenul de Bacalaureat. Acesta a obținut o notă mică, cea mai mică, din punctul său de vedere.

Deși a obținut media 9,20, aceasta a fost cea mai mică din clasă.

„Am dat Bacalaureatul pe vremea când facultatea era o miză. Eu am făcut Liceul Economic din Timişoara şi am obţinut media 9,20. Nota maximă am avut-o la Limba şi Literatura Română şi, totuşi, a fost cea mai mică medie. Eram singurul băiat dintr-o clasă cu 42 de fete, toate numai tocilare.” a povestit Dan Negru.

Dan Negru continuă la Antena 1

Acesta va prezenta noul sezon Next Star, care va începe în primăvara anului 2020.

„Era de așteptat să revenim cu cel mai performant kids show al ultimilor 10 ani, singurul format românesc 100%, care a fost trendsetter pentru Pro Tv ( Voice Kids) sau Kanal D (Kids Sing). Dintre toate programele TV din România, Next Star e singurul cu peste 1,5 milioane de followeri în YouTube. Sunt destule argumente să arătam din nou că în România exista copii senzaționali”, a spus Dan Negru.

De asemenea, Dan Negru se va ocupa de marele show de Revelion.

Revista Presei