Cătălin Botezatu, implicat în scandalul momentului! Acuzații grave la adresa Iuliei Albu: Dezvăluiri fără precedent

catalin botezatu2

Scandal imens în lumea mondenă autohtonă. Cătălin Botezatu se află într-un război total cu Iulia Albu. Designerul i-a adus acesteia mai multe acuzații extrem de grave. Sunt dezvăluirile momentului.

Mărturisiri uluitoare ale lui Cătălin Botezatu despre Iulia Albu. Fosta jurată de la ”Bravo, ai stil”! este în centrul dezvăluirilor designerului.

Cătălin Botezatu, scandal cu Iulia Albu

Cătălin Botezatu a avut mai multe probleme de sănătate în ultima vreme, dar acum și-a revenit. Nici măcar operația la colon nu îl poate ține pe loc. Abia a început să-și recapete puterile și designerul și-a prezentat deja noua colecție pentru sezonul rece.

Celebrul creator de modă nu a ratat ocazia și a vorbit despre fosta jurată de la ”Bravo, ai stil!”. Din câte se pare, conflictul dintre cei doi e departe de a ajunge la final. Și asta pentru că Bote nu a găsit prea multe cuvinte de laudă la adresa Iuliei Albu. Ba din contră, designerul a “pus-o la colt” pe fosta jurată.

”Dacă nu era emisiunea ”Bravo, ai stil!” nu exista. Mai bine zis dacă nu era un Mihai Albu de care ea s-a agățat pentru credea că o să o ajute. El a ajutat-o cât a putut, dar omul nu avea așa de mulți bani cum ea a crezut. Nu i-a permis să-i ”omoare” clienții cum ea a făcut-o. Ea i-a îndepărtat și clienții și creatorii cu care el lucra. Inclusiv eu am lucrat cu el, dar nu din cauza ei am încetat colaborarea. Iulia e o fată ok, a încercat să meargă printre jaloane și încearcă să supraviețuiască cum e firesc”, a declarat Cătălin Botezatu, conform cancan.ro.

Conflict deschis între Cătălin Botezatu și Iulia Albu

Cătălin Botezatu și Iulia Albu nu se află la primul scandal. Cei doi au mers să-l conducă pe ultimul drum pe designerul Răzvan Ciobanu. La slujba din biserică, Iulia Albu a ținut un discurs. Aceasta a spus afirmat că unii dintre cei care au venit la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu au venit „pentru a fixa cuiul pe care i l-au bătut deja demult în sicriu„.

Cătălin Botezatu s-a arătat deranjat de comentariile Iuliei Albu. „A început să spună că „unii au venit aici să bată cuie”, lucru care m-a durut. Eu chiar am avut o legătură puternică și de amiciție cu Răzvan Ciobanu, l-am ajutat mereu, l-am iertat dacă, în unele momente, poate am întâmpinat probleme. De aceea, acum, nu înțeleg atitudinea Iuliei și atacurile ei fără noimă”, a răspuns Botezatu.

Revista Presei