Cătălin Botezatu, mărturisiri incendiare! Care a fost visul la care a renunțat

06 feb. 2020
Cătălin Botezatu, mărturisiri incendiare! Care a fost visul la care a renunțat

Foarte lume îl cunoaște pe Cătălin Botezatu, însă foarte puțini știu care a fost visul pe care l-a avut celebrul designer. Întâmplarea a făcut ca Botezatu să renunțe la acest job. 

Cătălin Botezatu a povestit despre perioada în care și-a dorit să fie admis la Teatru. După câteva încercări, Botezatu a renunțat la acest vis și s-a îndreptat spre o carieră fabuloasa în modă.

“Examenul l-am picat undeva al doilea, al treilea sub linia admișilor. După primul an, m-am apucat de meditații, și vreo trei ani la rând am tot încercat să fiu admis la Actorie. M-am pregătit cu Florin Piersic.

După mulți ani, când lucrurile s-au mai aranjat, Dem Rădulescu mi-a zis să vin că erau mai multe locuri disponibile la Actorie și că mă pot lua, că nu se mai intră pe pile. Am refuzat, pentru că în acel moment nu mai voiam eu. Mi-am dat seama că viața de actor este una foarte frumoasă, dar în același timp grea, nu era plătită deloc bine;

în România, actorul nu prea este respectat, și atunci am zis . Dar m-am chinuit să fiu admis la Actorie”, a povestit Cătălin Botezatu.

Mărturii sfâșietoare 

După ce s-a luptat cu cancerul, Cătălin Botezatu a făcut o serie de afirmații cutremurătoare despre viața lui personală. Acestea schimbă totul despre ce se știa despre celebrul designer.

„Viața mea de dincolo de reflectoare nu există, pentru că din 24 de ore, 20 de ore le muncesc. Am înțeles că nu poți să ai și una și cealaltă, adică și o viață personală, asta înseamnă și fericire, și succes. Am ales succesul, am ales cariera, sunt un carierist și atunci m-am sacrificat. Și nu de alta, dar pentru mine noțiunea de fericire rămâne o noțiune de dicționar.

Este efemeră, este trecătoare, este un lucru de moment, de stare, pe care o regăsești din când în când, te regăsești în ea din când în când. Aș fi ipocrit să spun că am fost fericit de-a lungul anilor așa linear, nu. Am avut doar momente.

Chiar dacă pare că pot avea pe orice și pe oricine, nu e chiar așa. Trecând anii, devii mai selectiv, devii mai profund și atunci pretențiile cresc”, a declarat Cătălin Botezatu.