Cătălin Botezatu o distruge pe Andreea Marin. Dezvăluiri intime fără precedent: Zâna Surprizelor a fost făcută de râs

11 sept. 2021
Cătălin Botezatu o distruge pe Andreea Marin. Dezvăluiri intime fără precedent: Zâna Surprizelor a fost făcută de râs
Foto: Facebook Cătălin Botezatu

Nimeni nu-i poate contesta valoarea lui Cătălin Botezatu atunci când vine vorba de fashion. Designerul a trecut cu brio testul timpului și continuă să fie cel mai apreciat creator de modă de pe piață. Remarcile acestuia au fost de fiecare dată pertinente și au reprezentat adevărate lecții pentru vedetele pe care le-a analizat în detaliu.

Acum victimă a devenit Andreea Marin. La 46 de ani, Zâna Surprizelor pozează într-un adevărat fashion icon, însă în opinia lui Cătălin Botezatu este foarte departe de acest lucru. Nici colega lui, Raluca Bădulescu nu are o părere mai bună despre fosta soție a lui Ștefan Bănică Junior.

Andreea Marin a fost într-o vacanță în Italia, considerată țara modei și a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, prin intermediul cărora a dorit să arate cât de bine arată și cât este de elegantă. Doar că nu prea i-a ieșit și a fost foarte criticată. Umilința supremă a venit în momentul în care Daniela Crudu a primit remarci pozitive de la Cătălin Botezatu, în timp ce ea nu.

Cătălin Botezatu o distruge pe Andreea Marin

„Ar fi elegantă, dar ce facem cu gentuţa? E un portofel obosit, ieftin. Iar eşarfa e la fel. Dacă pui perle la gât de ce mai pui şi inimoară?”, a spus Cătălin Botezatu, la Teo Show. Însă limbajul trupului a arătat mult mai mult de atât. Designerul s-a arătat foarte dezamăgit de look-ul Zânei, iar Raluca Bădulescu a pus și mai mult degetul pe rană.

Andreea Marin în Italia

„Ea a vrut un look Italian, dar băi, nene, pui o eşarfă mare şi gentuţa aia? Atunci când ai o siluetă mai masivă, de ce ieşi cu poşetuta aia? Eşarfa nu îmi place deloc”, a spus aceasta în aceeași emisiune.

Andreea Marin formează un cuplu cu diplomatul Adrian Brâncoveanu, care este consul într-o țară arabă. El este mai tânăr decât ea cu mai bine de zece ani, dar nu se vede mai deloc diferența de vârstă. În ultima perioadă, cei doi au început să vorbească tot mai mult despre căsătorit și chiar despre un copil.

Andreea Marin are o fiică, Violeta din căsătoria cu Ștefan Bănică Junior. Cei doi au divorțat în urmă cu mult timp, iar anii de căsnicie au fost presărați cu scandaluri și umilințe.