Cătălin Botezatu rupe tăcerea! Dezvăluiri din perioada în care s-a drogat: Ce i-au găsit vameșii în valiză

catalin botezatu2

Celebrul Cătălin Botezatu rupe tăcerea! Face dezvăluiri incredibile din perioada în care s-a drogat. Mai mult, acesta a spus totul și despre experiența cu vameșii, dar și ce i-au găsit aceștia în valiza de voiaj.

Designer s-a decis să vorbească deschis despre subiectele sensibile din viața lui. A vorbit despre perioada când a consumat ciuperci halucinogene.

Cătălin Botezatu, dezvăluiri incendiare despre droguri

Cătălin Botezatu face dezvăluiri cu privire la aventurile sale în cele mai exotice destinaţii şi explică faptul că o vacanţă de fiţe se simte la buzunar. „Dacă vrei să mănânci într-un loc să te simţi bine, se simte şi la buzunar. Locaţiile de lux sunt destul de piperate. De obicei, îmi fac bagajul pe ultima sută de metri. Sunt dement cu lenjeria. Îmi iau şi trei schimburi pe zi. Am multă chiloţăraie în bagaj”, explică designerul. Mai mult, acesta povesteşte cum reuşeşte să îi lase mască pe vameşii care controlează bagajele. „Am scos punga de cosmetice din bagaj şi cântărea 9 kilograme”, a mai spus vedeta, conform Antena Stars.

Cătălin Botezatu îşi aminteşte şi de o experienţă inedită, pe care a trăit-o după ce a consumat nişte ciuperci halucinogene: „Am băut nişte plante şi ciuperci halucinogene care îţi dau o stare anume şi te duc într-o altă dimensiune”.

Viața la care visează Cătălin Botezatu

În opinia celebrului designer, lucrurile importante din viaţă nu sunt maşinile şi ceasurile scumpe, ci experienţele trăite în diferitele colţuri ale lumii. „Dorinţa mea cea mai mare este să fiu sănătos, fericit, să dăruiesc şi să primesc iubire. Nu staţi în casă, nu ţineţi banii la saltea, pentru că viaţa e scurtă! Degeaba ai maşini, ceasuri sau brăţări, adevărata bogăţie este ceea ce vezi! Aş prefera să văd lumea până la sfârşitul vieţii mele şi să fiu sărac”, declară Botezatu.

Revista Presei