Cătălin Botezatu și-a ieșit din minți! Acuzatii grave ale designerului. Ce a spus despre Bianca Dragusanu

Scandal imens în lumea mondenă autohtonă. Celebrul Cătălin Botezatu și-a ieșit din minți! Acesta sare în apărarea Biancăi Drăgușanu după zvonurile apărute în ultima vreme. Sunt afirmații grave ale designerului.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să divorţeze. La aflarea veștii, Cătălin Botezatu a avut o reacţie vehementă. L-a făcut praf pur și simplu pe Bodi.

Cătălin Botezatu, afirmații grave
Designerul Cătălin Botezatu a făcut afirmații grave la adresa lui Alex Bodi. S-a vehiculat că divorțul Biancăi s-ar fi produs pentru că aceasta a fost bătută de Bodi. Botezatu nu a putut suporta aceste dezvăluiri. În trecut, și designerul a avut o relație cu Bianca.

„În primul rând, dacă este adevărat, pentru că am auzit varianta asta de mai multe ori, nu trebuie să ne bucurăm de un divorț. Dacă este adevărat, sincer îmi pare rău. Acest lucru înseamnă separare și la propriu și la figurat, suferință și inimi rupte. Dacă divorțul este motivat în cazul Biancă de bătăi, este categoric că își are rostul. Eu consider că nicio femeie nu trebuie să fie lovită, nu sunt de acord cu violența mai ales când este vorba de o femeie. Indiferent de ce face o femeie, ele fac multe nesărate, cred că poate exista dialog”, a declarat Cătălin Botezatu, conform cancan.ro.

Botezatu nu s-a oprit aici. L-a distrus pur și simplu pe Alex Bodi. „Poate exista un moment în care o împingi, nu neapărat o lovești. Dar când e vorba de lovituri, care cauzează o coastă ruptă sau un picior… Atunci aceea nu se mai poate numi bătaie, se poate numi brutalitate. Acel bărbat care recurge la așa ceva este o brută. Nu știu dacă este cazul lui și nu vreau să fac speculații pe acest subiect, dar nu poți să dai într-o femeie la modul în care să o lași lată pe jos. Categoric, Bianca a luat cea mai bună decizie. Nicio femeie nu trebuie să mai stea lângă un bărbat care o agresează și îi oferă o viață grea”, a mai declarat Cătălin Botezatu.

Revista Presei