Cătălin Botezatu va fi înlocuit! Motivul pentru care Kanal D l-ar vrea OUT

catalin botezatu2

Cătălin Botezatu ar putea fi înlocuit. Designerul este membru în juriul show-ului ”Bravo, ai stil”, iar oficialii Kanal D ar lua în calcul o plecare a sa, în contextul problemelor de sănătate pe care acesta le-a avut în ultima perioadă.

Chiar el a declarat că se va concentra pe starea sa de sănătate și va lua o pauză de la proiectele de care se ocupa.

Cătălin Botezatu a fost operat de urgență în Turcia, la Istanbul, după ce a fost diagnosticat cu neoplasm mucinos, o formă rară de tumoră. Vedeta a trecut prin patru operații din cauza unei hemoragii interne și a avut dureri cumplite.

„Nu e ușor într-o lună și un pic să suporți 4 operații, să stai în spital aproape non-stop, să înduri niște dureri, nu stiu… Eu am trecut prin ceva ce nu pot explica în cuvinte. În a doua și a treia operație am stat 17 zile imobilizat (…). Am făcut o nouă hemoragie internă. Mi s-a m-ai făcut o altă operație (…) Mi s-au administrat niște medicamente, de pe urma cărora aveam niște halucinații extrordinare. A fost crunt. Nici eu nu știam ce mă mai doare, a fost groaznic”, a declarat Cătălin Botezatu.

În ciuda zvonurilor, Cătălin a declarat că va continua cu emisiunea, dar și cu proiectele sale personale.

„Acum bine, sper să fie și mai bine, sunt în perioada de recuperare, am zis să nu ratez emisiunea asta. M-am săturat în primul rând de bârfe și o să fiu scurt. Nu, n-am renunțat nici la fashion, nici la televiziune, voi merge mai departe până la capăt. Sunt aici, la televiziunea unde eu mă simt cel mai bine și căreia îi mulțumesc foarte tare pentru că pe această perioadă lungă a avut grijă de mine”, a declarat Cătălin Botezatu la Kanal D.

Revista Presei