Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Cătălin Cazacu de la Exalton nu a putut rezista: “Nu am putut niciodată să mă subordonez!”

Cătălin Cazacu este unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Exalton. Excentricul motociclist este și un adevărat Don Juan, el având și cele mai multe admiratoare în momentul de față. Despre el s-a spus și că ar fi avut o idilă cu cântăreața Cream, care a părăsit competiția.

Înainte de a începe concursul difuzat pe Kanal D, sportivul a mărturisit că are o mare problemă cu subordonarea și că datorită sportului el a scăpat de închisoare. În timpul competiției a dat dovadă că este totuși o fire echilibrată, dar cu mare dorință de câștig.

Motociclistul recunoaște că nu acceptă să primească ordine de la cei pe care îi consideră inferiori, motiv pentru care a și refuzat să execute stagiul militar. „Din acest motiv părinții mei au făcut tot posibilul ca eu să nu fac armata, pentru că dacă intram în armată, probabil intram la ora 8 dimineața și seara direct la pușcărie. Pentru că am avut tot timpul o problemă legată de subordonarea față de oamenii care nu-mi sunt superiori. Nu am o problemă în a mă subordona unor reguli sau unor oameni de la care am ceva de învățat, dar unor oameni care îmi sunt inferiori nu am putut niciodată să mă subordonez”, a spus Cazacu care a putut să refuze stagiul militar pe motiv că este un sportiv de top, potrivit Libertatea.

Advertisement

Cătălin Cazacu, supranumit și rebelul motociclist al României, este unul dintre cei mai apreciați piloți de la noi. El face parte din echipa Faimoșilor care se duelează cu cea  Războinicilor în concursul fenomen Exalton. De altfel această emisiune a adus audiențe record pentru Kanal D fiind lider de audiența pe tronsonul orar în care se difuzează.

Poate te interesează și…

Dezvăluiri absolut șocante despre H&M și C&A! Cum se fabrică hainele puse în vânzare

E corect? Cu cât o plătește Nike pe Simona Halep și cât îi oferă Mariei Sharapova

EXCLUSIV! Cine a dezăluit detalii despre “relația” lui Smiley cu Ana Baniciu! Reacția Ginei Pistol

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție