Cătălin Măruță, așa cum nu l-ai mai văzut niciodată! Nici Andra nu l-a mai recunoscut: Schimbare totală

andra-catalin-maruta

Cătălin Măruță, de nerecunoscut. Într-o asemenea ipostază nu l-ai mai văzut niciodată! Nici soția lui, celebra Andra nu l-a mai recunoscut. Vedeta celor de la ProTV a trecut printr-o schimbare totală.

Cătălin Măruță scrie istorie deja la ProTV. Are de 12 ani o emisiune care rupe audiențele, așa că publicul l-a văzut în multe ipostaze. De această dată, vedeta TV a surprins. Ultima lui apariție a lăsat mască pe toată lumea.

Măruță, imaginea finalului de an

Vedeta ProTV a oferit imaginea finalului de an. Totul s-a întâmplat după ce a pierdut un pariu. Măruță a fost prezent, alături de prieteni la un eveniment. Acolo, prezentatorul TV a promis publicului că dacă la Festivalul Brazilor de Crăciun va obține recordul, va veni în emisiune, alături de Omid, parte a echipei ”Visuri la cheie”, și Neamțu, în pantaloni scurți. Zis și făcut!

„Pariul e pariu! Eu, Omid si Neamtu am promis că venim în emisiune în pantaloni scurți dacă la Festivalul Brazilor de Crăciun obtinem recordul pentru bradul emisiunii. Iată, brandul s-a vândut cu 180.000 de euro, iar noi ne-am ținut de cuvânt. În total, s-au strâns 685,000 euro la acest eveniment.

O veste minunată pentru copiii care au nevoie de protecție socială și sunt pot fi ajutați prin programele Salvați Copiii. Un mare LIKE pentru toți cei care au contribuit la această minunată strângere de fonduri, atât cei care au creat brazi, cât și cei care au donat. Împreună facem Crăciunul fericit pentru cei care merită asta!”, a scris Măruță pe o rețea de socializare.

 

Revista Presei