Cătălin Măruță pleacă de la Pro Tv? Lovitura pe care a dat-o renumitul prezentator. Puțini s-au așteptat la asta din partea lui

15 apr. 2021
Cătălin Măruță pleacă de la Pro Tv? Lovitura pe care a dat-o renumitul prezentator. Puțini s-au așteptat la asta din partea lui
Cătălin Măruță

Cătălin Măruță lucrează de aproape 14 ani la Pro Tv, unde are o emisiune de luni până vineri. A fost mai tot timpul lider de audiență, dar la un moment dat a fost surclasat de Acces Direct, care a câștigat mulți telespectatori cu poveștile sociale de tipul Vulpița-Viorel. Astfel s-a ajuns ca ora emisiunii lui să fie schimbată, pentru a nu mai concura direct cu Antena 1.

De-a lungul timpului au existat multe zvonuri potrivit cărora Cătălin Măruța va fi înlocuit la Pro Tv pentru că nu mai performează ca la început. Dar în cele din urmă, nimic nu s-a confirmat, iar acum prezentatorul a dat lovitura și în online, astfel că succesul lui este asigurat. Și acoperă cam toate tronsoanele de public, ceea ce nimeni nu a mai reușit până acum.

Cătălin Măruță, lider și în online

Cătălin Măruță a devenit liderul podcasturilor în România. Acesta are deja 6 episoade și majoritatea au ajuns în trending Youtube, unde concurența este foarte mare. Ultimul interviu a fost cu Andreea Bălan și a ajuns deja pe locul 10, într-un top dominat de manele. În doar 3 zile a strâns peste 400.000 de vizualizări.

Într-adevăr și dezvăluirile Andreei Bălan au contribuit la acest succes, dar Cătălin Măruță este un moderator foarte abil. Artista a dezvăluit că atunci când era mică tatăl său o bătea dacă nu voia să urce pe scenă și s-a simțit de multe ori abuzată.

„Am încercat să vorbesc cu tata, dar este o chestie moștenită din generație în generație. El mă bătea, iar mult timp l-am blamat. Acum, în ultimii ani, l-am înțeles, pentru că așa făcea și tatăl lui și așa credea că este bine. Îi spuneam «de ce trebuia să mă bați în Casa de Cultură? De ce, tati?”, dar așa știa el, așa a fost educat”, povestea Andreea Bălan, în urmă cu ceva timp.

Pleacă de la Pro Tv Cătălin Măruță?

Așadar pleacă celebrul Cătălin Măruță de la Pro Tv? Zvonurile lansate pe piața media nu au fost niciodată confirmate și probabil că nici acum nu se vor concretiza. Chiar dacă acesta are mare succes în online, televiziunea rămâne prima lui dragoste. În plus, este singurul care a reușit să bifeze succesul în ambele domenii.

Reamintim că Selly a încercat o emisiune tv la Prima, dar a fost un dezastru total. El nu a reușit să aducă publicul din online la televizizor, iar cel din TV nu l-a agreat. În schimb, Cătălin Măruța s-a impus ca lider în ambele.

Soția lui, Andra nu s-a lăsat mai prejos și a reușit și ea să ajungă pe locul 1 în trending cu piesa ei, Jumătatea mea mai bună, o colaborare superbă cu 3 Sud Est.