Cătălin Scărlătescu se dezbracă de secrete! Cu cine este într-o relație juratul de la Chefi la cuțite

Chefi la cutite

Cătălin Scărlătescu se dezbracă de secrete. S-a spus foarte mult timp că juratul ar fi avut o relație cu Gina Pistol, colega sa de platou. Nimic mai neadevărat, de altfel, Gina și Smiley au recunosut public că sunt împreună.

Totuși, ce se întâmplă în viața personală a juratului nu a aflat nimeni. Se pare că vedeta nu și-a găsit încă jumătatea. Scărlătescu a vorbit deschis despre femeia de care este interesat.

Juratul susține că este într-o relație serioasă cu el.

„Există o categorie de domnişoare extraordinar de drăguţe, care se uită, o categorie de domnişoare extraordinar-fantastic de drăguţe care nu se uită. Mie îmi plac alea fantastic de deştepte. (…) Sunt într-o relaţie foarte serioasă cu Cătălin Scărlătescu de aproape 50 de ani. Nu mă pot lăuda că sunt foarte mult timp singur. Eu am o relaţie foarte, foarte deschisă cu mai multe persoane. Suntem prieteni aşa. Nu ne călcăm pe picioare, nu ne deranjăm, nu ne invadăm spaţiul. Nu sunt gelos. Sper ca la bătrâneţe să nu o iau aşa”, a declarat celebrul chef, citat de libertatea.ro.

Recent, Cătălin a postst o fotografie pe Facebook, fotografie în care se afla cu iubita lui. Era vorba despre pisica sa.

„Me and my girlfriend” (în traducere, „eu și iubita mea”), așa sună descrierea pozei în care juratul emisiunii Chefi la cuțite apare îmbrăcat lejer, stând relaxat alături de o superbă…pisică!

Revista Presei