Toggle Menu
  1. Home/
  2. ANALIZE – Drept la țintă!/

Cătălin Tolontan, prins în ofsaid! Informația care l-a deconspirat – detalii uimitoare

Cătălin Tolontan a devenit unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din România, după ce a publicat pe blogul său mai multe investigații din zona medicală. Scandalul Hexi Pharma este cel mai răsunător succes pe care l-a înregistrat. În trecut, acesta s-a impus pe piață, însă ca ziarist sportiv la Gazeta Sporturilor, unde era plătit regește de patronul Dan Voiculescu.

De exemplu, în perioada 2005-2010, Tolontan jurnalistul a câștigat 2,5 milioane de euro. Subliniem jurnalistul, pentru că nu i-a câștigat făcând vreun alt tip de business, ci lucrând pentru patronul trustului Intact. Cifrele au fost publicate de Stelian Negrea, care a arătat că Mihai Gâdea sau Mircea Badea câștigau foarte bine, dar mult mai puțin decât colegul lor de la Sport.

Pe 21 februarie, Tolontan publică pe blogul său fluturașul de salariu al Cristinei Neagu, dând un ton acuzativ articolului. Mai exact, Cristina Neagu, de origine ROMÂNĂ, cea mai bună jucătoare de handbal din lume, cea care a intrat în istoria acestui sport fiind singura de pe glob care a reușit să bifeze 3 titluri de cea mai bună handbalistă încasează un salariu lunar de 22.000 de euro. Din banii bucureștenilor, ne indică jurnalistul care câștiga de la Dan Voiculescu aproximativ 35.000 de euro lunar.

Cristina Neagu câștigă mai mult decât Alibec, titrează unul din portalurile din trustul care l-a făcut milionar în euro pe jurnalistul de la GSP. Dar cine este Alibec? Un fotbalist care nu a ajuns niciodată la vreun turneu final cumva?

Advertisement

Probabil Cătălin Tolontan a dorit cumva să lovească în primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, dar nu a dorit să comenteze alte contracte, cum ar fi cele cu trustul care l-a îmbogățit. El a dorit să genereze pe piață o isterie generală și să arunce cu noroiul virtual aferent într-una dintre puținele valori pe care le mai are această țară, Cristina Neagu.

Despre cât de puțin reprezintă Simona Halep ne spune regulat Radu Banciu pe B1 Tv, fără să fie sancționat. Și totuși despre acești doi jurnaliști cine a mai auzit, cu excepția românilor care câștigă de 30 de ori mai puțin decât ei? Faptul că vin și fac pe moraliștii pe facebook sau la televizor, nu înseamnă ca nu li se văd scheleții care și-au scos oasele din dulap.

Că despre Cristina Neagu sau Simona Halep, cele două ambasadoare reale ale României a auzit doar o lume întreagă.

Poate te interesează și…

EXCLUSIV! Fotografii uimitoare cu iubitul Liei Olguța Vasilescu! Claudiu Manda, șeful Comisiei SRI, așa cum nu vi-l puteți imagina

Doctorul Streinu Cercel trage semnalul de alarmă! Cei născuți înainte de anii 1990 trebuie să-și facă urgent aceste analize

Șefii FBI, CIA și NSA trag semnalul de alarmă: aceste mărci celebre de telefoane fură informații de la posesori

Sursa: Anca Andrei - bugetul.ro / Sursa foto: antena3.ro

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție