Cătălina Ponor surprinde! Cine este noul său iubit celebru, cu 18 ani mai în vârstă! Acesta a divorțat de soție

catalina ponor 2

Cătălina Ponor este un adevărat simbol național și una dintre cele mai iubite gimnaste din toate timpurile. Extrem de frumoasă, ambițioasă, aceasta a adus de multe ori bucurie în sufletele românilor, câștigând nu mai puțin de cinci medalii olimpice în cariera ei, dintre care trei de aur.

În urmă cu câțiva ani, Cătălina Ponor trăia o frumoasă poveste de dragoste cu gimnastul portorican, Tomy Ramos. Deși cei doi aveau planuri de căsătorie, acesta a decis subit să pună punct relației și s-a căsătorit cu un voleibalist, cu care are și un copil acum. Sportiva a suferit enorm și chiar a fost nevoită să apeleze la sfaturile psihologului pentru a trece peste moment.

A fost căsătorit cu o cântăreață

Acum, însă Cătălina iubește din nou și pare mai fericită ca niciodată. Bogdan Jianu, în vârstă de 50 de ani, este partenerul ei de viață astăzi. Acesta a fost căsătorit în trecut cu cântăreața Julia Chelaru.

„Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie” , a declarat un prieten apropiat al cuplului pentru click.ro.

Citește și:

Revista Presei