Câte clase are Adda. Artista a surprins întreaga lume. Părinții ei nu au fost de acord

de: Ana Toma
27 apr. 2021
Câte clase are Adda. Artista a surprins întreaga lume. Părinții ei nu au fost de acord
Adda

Adda este un exemplu pentru fanii săi. Artista a venit în Capitală în urmă cu mai mulți ani pentru studii, însă a preferat să își urmeze visul, lucru care s-a și întâmplat. Deși duce o viață pe care mulți și-ar dori-o, nu a fost totul roz de la început.

Puțini știu faptul că Adda nu a terminat nicio facultate. Deși era înscrisă la două facultăți în momentul în care a ajuns în Capitală, totul s-a schimbat brusc, iar familia nu a fost deloc de acord.

Ce studii are Adda

Adda este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Are o voce și un timbru deosebit, greu de confundat, însă la capitolul studii, blondina nu și-a dorit prea mult să se dezvolte.

Încă de când era mică, Adda s-a visat artistă și cum altcumva să aduci visul la realitate, decât prin muncă? Asta a și făcut. A renunțat la facultate la scurt timp după mutarea în Capitală și a decis să facă tot ce și-a dorit.

Decizia de a renunța la studii nu a fost însă îmbrățișată prea bine de părinții artistei, pentru care facultatea rămâne o prioritate, însă artista a reușit într-un final să-și expună punctul de vedere, prezentându-le ce contează pentru ea.

De ce a renunțat Adda la facultate

Artista mărturisește că în momentul în care a ajuns în București a fost admisă la două facultăți, cea de istorie și cea de jurnalism, însă în cazul istoriei, un curs i-a fost suficient să știe ce vrea să facă mai departe.

Adda povestește că a renunțat la facultatea de istorie imediat după primul curs, iar familia sa nu a fost deloc încântată de decizia ei. Părinții i-au spus cât de importante sunt studiile, pe când artista le povestea la rândul ei cât de importantă este și pasiunea ei.

După cum spune chiar ea, motivul pentru care a renunțat la facultate a fost unul simplu, nu a simțit că este pentru ea, iar drept urmare, decizia a fost una înțeleaptă, având în vedere succesul dobândit până acum.

”Când am venit în Bucureşti am intrat la două facultăţi, la istorie şi la jurnalism, dar am renunţat la istorie după primul curs. A fost mare discuţie la mine în familie, că nu e bine, că trebuie să ai studii, dar le-am explicat că nu simt”, mărturisea Adda în urmă cu ceva timp.