Câte operații estetice are Simona Gherghe. Vedeta a spus adevărul! Cum de arată mai bine ca niciodată

simona gherghe

De când a revenit în televiziune, Simona Gherge arată mai bine ca niciodată. Prezentatoarea de la ”Mireasa” a dat câteva kilograme jos și se pare că timpul liber i-a prins destul de bine. Aceasta a vorbit despre trucurile care o fac să se mențină în formă, dar și despre operațiile estetice.

Simona Gherghe a mărturisit că în timpul petrecut acasă a reușit să slăbească câteva kilograme, lucru care o mulțumește complet. Ea a mai povestit pentru Viva că în primele zile de filmare nu arăta prea ”grozav”, deoarece tenul ei a făcut o lungă pauză de la machiaj.

”Mie mi s-a părut că nu am arătat grozav. De fapt, am remarcat o chestie. Tenul meu s-a dezobişnuit de machiajul de televiziune şi a fost nevoie de vreo săptămână şi ceva să reuşim să facem cumva să arăt cât de cât OK. Între timp, am mai şi slăbit puțin, acum sunt mulțumită”, a spus vedeta de la Antena 1.

Secretul kilogramelor date jos este unul complet neașteptat. Simona Gherghe susține că a slăbit doar pentru că nu a avut timp să mănânce, întreaga ei concentrare fiind asupra copiilor.

”Nu prea am timp să mănânc. Acasă am de hrănit cel puțin un copil, la platou nu prea am timp. Şi, uite aşa, secretul cred că e să mănânci puțin”, a mai adăuga ea.

Câte operații estetice are Simona Gherghe 

Arată impecabil, însă pe cale naturală. Întrebată dacă ia în calcul să apeleze la operațiile estetice, vedeta a mărturisit că va face acest lucru doar când va fi necesar.

”M-am gândit, normal. Şi când o să consider că e necesar, voi apela la astfel de procedee”, a spus Simona Gherghe.

Prezentatoarea de la ”Mireasa” a mai adăugat că nu are niciun ritual de frumusețe și singura ei mulțumire e că are timp să se demacheze. Ea susține că îi lipsește foarte mult schi-ul dar și alte activități sportive care o fac să se simtă bine.

”Of, nu prea am timp de ritualuri! Nu vreau să pară că mă plâng, dar sunt fericită că apuc să mă demachiez şi să-mi aplic cremele şi sărurile.

Mi-e tare dor de schi şi de libertatea pe care mi-o dă sportul ăsta. Sper să fie totul OK la iarnă, să putem merge. Şi mi-e tare dor să călătoresc. Dar aici nu prea îndrăznesc să-mi mai fac planuri”, a mai mărturisit ea.

Citește și:

Revista Presei