Câți bani încasează Vulpița pentru fiecare apariție la Antena 1! Suma este surprinzătoare

planul-secret-a-iesit-la-iveala-de-ce-apar-de-fapt-vulpita-si-sotul-ei-viorel-in-fiecare-zi-la-acces-direct-445137

Vulpița pare a fi vedeta anului în România. Veronica, originară din Blegești a venit în București pentru a-și prezenta povestea la Acces Direct, iar succesul telenovelei sale care este chiar viața reală a dus Antena 1 la cote de audiență record.

Deși Mirela Vaida a fost intens criticată, iar postul a fost amendat de mai multe ori din cauza acestui serial, el continuă pentru că oamenii stau lipiți de televizoare când apar Vulpița – Veronica, soția infidelă și soțul ei, Viorel Stegaru. Banii din publicitate au fost și ei mulți, așa că postul tv nu avea niciun motiv pentru care să renunțe la subiect.

Numărul 1 în trending Youtube

În urmă cu ceva timp Vulpița a scos o melodie cu Axinte și a intrat pe locul 1 în trending pe Youtube. A venit apoi rândul soțului Viorel să facă același lucru cu Maria Constantin, dar nu s-a bucurat de același succes. Piesa scoasă acum câteva zile cu manelistul Rafaelo a urcat-o iarăși pe Vulpița pe locul 1 în trending Youtube.

Soții Stegaru urmează să primească ceva bani în urma acestor colaborări, însă cei mai mulți bani le vin de la Antena 1. Pentru fiecare apariție, Veronica Stegaru primește 100 de euro, ceea ce înseamnă aproximativ 500 de lei. Numărul edițiilor în care a participat nu poate fi ținut, dar suma încasată de aceasta trece de 40.000 de lei, susțin cei de la playtech.

Revista Presei