Cazul Caracal revine. Cine a luat-o pe Luiza Melencu? Mama sa a spus cine i-a smuls-o din brațe

09 apr. 2020
Cazul Caracal revine. Cine a luat-o pe Luiza Melencu? Mama sa a spus cine i-a smuls-o din brațe

Mama Luizei Melencu face noi acuzații. Femeia își varsă durerea pe Facebook și se simte neputincioasă pentru că a trecut aproape un an de când autoritățile nu au aflat nimic despre fata sa.

Monica Melencu dă vina pe stat pentru dispariția Luizei, fata care ar fi fost victima lui Gheorghe Dincă, numit și ”Criminalul din Caracal” sau ”Monstrul din Caracal”.

Femeia își așteaptă copilul acasă

”Doamne, ascultă aceste versuri și îndură-te de viața copiilor noștri și pedepsește acest sistem corupt care ne-a smuls copiii de lângă noi. Dacă era copilul uneia din persoanele care a instrumentat acest caz îl găseau imediat.

Doamne, îndrumă-ne tu copiii să găsească o cale să scape. Luiza și Alexandra, o țară întreagă vă așteaptă, noi sperăm până la ultima forță!”, a scris mama Luizei pe Facebook.

Cine e vinovatul

Inițial, Dincă a recunoscut că a ucis fetele și a oferit autorităților mai multe piste. Acum, bărbatul din Caracal s-a declarat nevinovat și nu mai recunoaște nimic.

Mama Luizei, dar și bunicul fetei au susținut că fata este răpită, scoasă din țară. La aproape un an de la dispariția sa, familia ei nu o consideră și trăiesc cu speranța că aceasta se va întoarce.

Femeia a repetat de multe ori că Luiza ar fi traficată de rețelele de proxenetism din orașul Caracal.