Cazul Caracal explodează! Fiul lui Gheorghe Dincă, acuzat de viol: Toată familia are probleme cu legea

gheorghe dinca

Cazul Caracal explodează pur și simplu! Și fiul lui Gheorghe Dincă este acuzat de viol. Este informația de ultimă oră care aruncă în aer cazul. Se pare că toată familia lui Dincă are probleme cu legea.

Familia lui Gheorghe Dincă ar putea ajunge în întregime în spatele gratiilor. Pe lângă monstrul din Caracal care, după toate probabilitățile, este criminal în serie și violator, se pare că nici copiii acestuia nu sunt departe de el.

Fiica și băiatul, implicați în dosare grele

Elena Dincă este anchetată pentru complicitate la omor. Fiica, presupusă victimă colaterală a părintelui său, moștenitoarea averii unui italian, care a murit subit și cei trei fii.

Fiul cel mijlociu, Ionuț este singurul care pare desprins de familie. De altfel, el nici nu a fost audiat de procurorii DIICOT și se pare că nu are nicio implicare în cazul care a îngrozit România, deși Gheorghe Dincă l-ar fi sunat din închisoare.

Acesta are 37 de ani și a absolvit Liceul Agricol din Caracal și Universitatea de Științe Agricole din Timișoara. De 17 ani lucrează în construcții, în Italia. Nu s-a desprins de România, dimpotrivă, își construiește o casă în Covaci, un sat din comuna Sânandrei, la 12 kilometri de Timișoara. „Ionuț nu prea vorbește”, a povestit un localnic, “dar, din ce ne-a povestit, am înțeles că nu ținea legătura cu părinții. Că taică-său îl bătea tare și-l gonea de-acasă. De pe la 12 ani, dormea nopțile prin boscheți. Ne zicea: Ce bine era să fi avut părinți măcar pe sfert ca voi! Măcar pe sfert!”, a declarat un vecin pentru Libertatea.

Ceilalți doi băieți ai lui Dincă sunt foarte aproape de familial or. Au afaceri împreună. Cei doi au avut și o atitudine agresivă și ostilă. Omul de afaceri, Remus Rădoi, cel care deține două firme de pază în zonă, a dezvăluit pentru Capital că unul dintre cei doi băieți ai lui Gheorghe Dincă a fost anchetat pentru viol.

Este o nouă pistă pe care anchetatorii o iau în calcul. Alți apropiați ai familiei Dincă susțin că mama monstrului ar fi fost ucisă de tatăl acestuia și că mai târziu bătrânul s-a spânzurat sau a fost spânzurat de fiu.

 

 

Revista Presei