Ce ascunde Marcel Vela. Nimeni n-ar fi crezut. Ce ar fi vrut să fie, de fapt

20 apr. 2020
Ce ascunde Marcel Vela. Nimeni n-ar fi crezut. Ce ar fi vrut să fie, de fapt

Toată lumea îl știe pe Marcel Vela, ministrul de Interne care anunță toate măsurile luate de Guvern în timpul stării de urgență prin intermediul ordonanțelor militare. Implicat în scandalul acordului dintre MAI și BOR, Marcel Vela a ieșit cu imaginea destul de șifonată, fiind chiar aproape să fie demis din funcție. Cu ocazia asta, însă, au ieșit la iveală o serie de informații din trecutul ministrului de interne. 

Astfel, puțină lume știe că Marcel Vela și-ar fi dorit să fie stareț de mânăstire, fapt dezvăluit chiar de actualul șef al Ministerului Afacerilor Interne pe vremea când era primar.

„Dacă nu aș fi fost primar, probabil mi-ar fi plăcut să fiu starețul unei mănăstiri din Munții Banatului”, a spus Marcel Vela în anul 2011.

Mai mult, În anul 2010, Marcel Vela a primit de la Patriarhia Română „Ordinul Sanctus Stephanus Magnus,” iar fiica ministrului a fost cununată chiar de către episcopul de Caransebeș.

Legătura de suflet a lui Marcel Vela cu Biserica nu se oprește aici. Ministrul este un om credincios, acest lucru l-a dovedit şi din fotoliul de la Ministerul Afacerilor Interne.

Vela a cerut chiar ca biroul care a fost al lui Nicolae Ceauşescu şi unde îşi desfăşoară şi el activitatea să fie sfinţit de un preot, precizând că simte în acel spaţiu „foarte multă energie negativă”.

„Am vorbit cu preasfinţitul Lucian al episcopopiei Caransebeşului, l-am invitat imediat după Bobotează, să vină să sfinţim această zonă şi inclusiv biroul lui Ceauşescu, pentru că eu, ca ministru simt foarte multă energie negativă. Cred că e un pas de normalitate să facem un stop-cadru şi să reluăm tot ce ţine de un management performant şi de o administraţie democratică, să ne rupem un pic de ce a fost rău şi urât în istoria României”, a spus Vela la Digi24 la finele anului trecut.