Ce au găsit în stomacul Cristinei Țopescu? Trupul său va fi verificat

cristina topescu

Moartea Cristinei Țopescu a lovit ca un fulger presa din România și nu numai. Românii sunt șocați de tragedie. Jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită, fără suflare, duminică seară. Polițiștii au mers la casa sa din Otopeni. Alături de ea se aflau și doi câini morți.

S-a deschis chiar un dosar pentru a investiga cauza decesului. Acum, medicii îi vor face o expertiză toxicologică, după ce au descoperit mai multe pastile în stomacul său.

Încă nu s-a stabilit motivul decesului, din cauza stării avansate de putrefacție a trupului. Jurnalista ar fi murit, cel mai probabil, în somn.

Ultimul mesaj al vedetei

Aceasta a postat un mesaj, pe Facebook, în a doua zi de Crăciun. Cristina făcea referire la Papa Francisc.

„Încă un motiv să-l iubesc pe omul ăsta simplu, firesc, calin, vesel, minunat”, scria jurnalista. Se pare că nu mai era activă de pe data de 28 decembrie pe WhatsApp.

Anne-Marie Ciolcă, purtătorul de cuvânt aş IPJ Ilfov: IPJ Ilfov a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. Poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care, la prima vedere, nu prezintă urme vizile de violenţă însă aceste aspecte urmează să le stabilească în urma expertizei legale cei în cauză.

Revista Presei