Ce avere are un fost primar al Capitalei! Viorel Lis, dezvăluiri complete: Și-a făcut testamentul

30 nov. 2019
Ce avere are un fost primar al Capitalei! Viorel Lis, dezvăluiri complete: Și-a făcut testamentul

Un fost primar al Bucureștiului surprinde din nou. Viorel lis a făcut devăluiri complete. Ex edilul Capitalei din perioada decembrie 1996 – iunie 2000 a devoalat dimensiunile averii sale.

Viorel Lis nu s-a oprit însă aici. A decis să-și facă și testamentul. Nu prea are însă multe de lăsat în urmă.

Ce avere are Viorel Lis

Se pare că vremurile bune au cam apus pentru Viorel Lis. Fostul edil trăieşte modest şi deşi unii au făcut averi de pe urma lui, Viorel Lis nu se poate lăuda că are o mare avere. Se laudă doar cu o pensile de 3700 de lei şi o moştenire de la ţară.

Cu o soţie tânără, căreia i-a plăcut tot timpul să se distreze, Viorel Lis, care a ajuns la vârsta de 75 de ani, a trebuit să ţină pasul cu mondenităţile, dar recunoaşte că nu se dă în vânt după astfel de evenimente. Fostul primar general a dezvăluit ce venituri lunare are şi ce şi-a trecut în testament. S-a gândit la toate, având în vedere că s-a confruntat cu mari probleme de sănătate şi a ajuns la spital de câteva ori în stare destul de gravă.

La un eveniment monden i-a povestit Adrianei Bahmuţeanu cum se descurcă financiar. „Sunt la o vârstă la care cred că nu prea îmi place nimic. Este o vârstă spre… final de viaţă. Mă bucură că trăiesc cu cineva. Cea mai mare realizare este funcţia de primar general al Capialei, pe care nu credeam că voi reuşi vreodată să o obţin. Tata era foarte fericit că a fost învăţător. În plan personal, vreau să o fac fericită pe Oana în continuare şi mi-aş dori să am o relaţie mai bună cu rudele, care aproape toate mă urăsc.

Când o fi să plec, o voi face cu inima împăcată. În viaţa mea nu am minţit, nu am furat, nu am înşelat. Nu am luat bani de la nimeni. Şpagă… nu ştiu ce ea aia. Nu am condiţionat pe nimeni niciodată şi asta mă face fericit. Dacă îi spun cuiva că eu trăiesc cu o pensie de 3.700 de lei pe lună, cu soţia împreună, cred că ar râde de mine. Am avut un apartament pe care i l-am dat Oanei. Am o moştenire de la ţară! Asta e toată avearea mea. Mulţi m-au controlat, mulţi m-au jignit. Sunt şi oameni cu care mă întâlnesc pe stradă şi îmi pupă mâna. Foarte puţini m-au înjurat cât am fost primar şi după”, a mărturisit Viorel Lis la Antena Stars.

Viorel Lis nu mai are probleme de sănătate

Viorel Lis se simte foarte bine în comparație cu lunile trecute, în care a întâmpinat tot felul de probleme medicale. Au fost momente în care soţia lui Oana a intrat în panică, pentru că fostul primar nu o mai recunoştea. În toată această perioadă complicată alături i-a fost alături soția lui, iar acum el poate să o însoțească din nou la evenimentele mondene.