Ce brand de fond de ten folosește Beyonce? Make-up artistul ei a spus care este cea mai mare greșeală pe care o facem când ne cumpărăm fond de ten

22 sept. 2020
Ce brand de fond de ten folosește Beyonce? Make-up artistul ei a spus care este cea mai mare greșeală pe care o facem când ne cumpărăm fond de ten

Beyonce beneficiază de cei mai bun consultanți în materie de beauty, iar Sir John este make up artistul ei preferat. Într-un interviu pentru revista britanică Bazaar, acesta a mărturisit la ce trucuri apelează pentru ca celebra cântăreață să arate perfect.

„Pentru o persoană cu tenul închis nu este ușor să-ți găsești textura și culoarea care să ți se potrivească. Pentru Beyonce folosesc des brandul L’Oreal. Recomand L’Oreal’s new Infallible Fresh pentru că nu trebuie aplicată o cantitate foarte mare”, a spus make up artistul.

Sir John a oferit și câteva sfaturi utile femeilor care vor să se afișeze cu un ten perfect, așa cum se întâmplă în cazul lui Beyonce, de fiecare dată.

Cea mai mare greșeală legată de fondul de ten

„Ia un beauty blender umed și în timp ce pielea ta este încă puțin umedă de la crema hidratantă, aplică fondul de ten. Astfel machiajul nu va arăta prea încărcat”, a spus acesta care contrazice practic sutele de tutoriale de make up, care recomandă să așteptăm ca mai întâi crema să intre în piele și abia apoi să aplicăm fondul de tel.

Tot Sir John mai avertizează că foarte multe femei fac o greșeala imensă că aleg să meargă doar pe un fond de ten. Acesta spune că minim două sunt necesare, unul pentru iarnă și altul pentru vară și în plus de asta oricând este mai indicat să combini culorile, pentru a-ți sculpta fața și a-ți scoate în evidență trăsăturile cele mai frumoase.

„Make up artistul a atenționat și cu privire la culoarea pentru care optează fiecare femeie. Majoritatea au tendința să aleagă nuanțe mai închise decât pielea pentru a-și acoperi imperfecțiunile. Însă se vede diferența față de gât și nu este deloc în regulă:, a mai spus acesta.