Ce cremă folosește Jennifer Lopez pentru a-și menține tenul perfect și la 51 de ani. Se găsește și în România, iar multe vedete o folosesc în rutina lor

de: Ana Toma
13 apr. 2021
Ce cremă folosește Jennifer Lopez pentru a-și menține tenul perfect și la 51 de ani. Se găsește și în România, iar multe vedete o folosesc în rutina lor
Jennifer Lopez

Fiecare vedetă în parte are tabieturile ei, însă există anumite produse la care nimeni nu poate renunța. Acesta este și cazul lui Jennifer Lopez, care a găsit elixirul tinereții într-o cremă care o face să radieze.

Mai toate vedetele folosesc produse de înfrumusețare și de întreținere similare. Se încearcă ameliorarea ridurilor, mențierea unui ten ferm, iar acest produs pare că împlinește toate dorințele și bonus, se găsește și în România.

Crema folosită de Jennifer Lopez

Evident, pentru rezultatele dorite, vedetele sunt nevoite să scoată din buzunar niște sume mari, însă fiind vorba doar de o cremă, efortul merită. Emily Ratajkowski, dar și Jennifer Lopez au decis să rămână fidele unui singur brand.

Dr. Dennis Gross este un brand anti-aging recunoscut în toată lumea, iar din ce se poate observa, vedetele preferă crema antirid bogată în retinol, dar și acid ferulic.

Dacă vă întrebați cât costă această faimoasă cremă, ei bine, ea poate fi găsită și în anumite magazine din România și ajunge la prețul de 675 de lei, o sumă pe care nu oricine ar plăti-o pentru un astfel de produs, însă având în vedere cum arată tenul vedetelor, cel mai probabil, investiția este una destul de bună.

Dr. Dennis Gross, crema lui Jennifer Lopez

Ce ingrediente conține crema vedetelor

Majoritatea vedetelor, precum Jennifer Lopez preferă retinoul, iar motivul principal în reprezintă proprietățile acestuia de a reda fermitatea pielii, luminozitata, dar și aspectul tânăr. Cu alte cuvinte, pielea se reînoiește în fiecare zi, iar producția de colagen este și ea intensificată.

Pe lângă Retinol, vedetele au mare grijă ca produsele lor de înfrumusețare să conțină și acid ferulic, care este un puternic antioxidant ce poate menține pielea tânără mai mult timp.

El oferă elasticitate, efect de iluminare și în același timp portejează pielea de factorii de mediu. În cazul ridurilor, acidul ferulic ajută la netezirea acestora, dar și la estomparea petelor pigmentare.

Toate aceste ingrediente de bază se regăsesc în crema pe care Jennifer Lopez o folosește, iar ca ea, cel mai probabil sunt și alte vedete. Crema Dr. Dennis Gross nu este accesibilă oricui, însă este eficientă, datorită formulei sale foarte concentrate.

Deci, dacă vedetele de la Hollywood au atât de mare încredere în ea, rezultatele sunt cel mai probabil vizibile după aplicarea constantă a acesteia.