Alimentele care se strică imediat: Scoate-le de urgență sau vei fi obligat să le arunci

alimente-supermarket

Sfaturi extrem de importante și de luat în seamă. S-a aflat ce este interzis să depozitezi în cămară! Aceste alimente se strică imediat. Scoate-le de urgență din cămară sau vei fi obligat să le arunci.

Alimentele care se strică în cămară

Acestea sunt alimentele care se strică în cămară. Nu le mai depozita în acest loc. Altfel, vei fi nevoit să le arunci. Pentru a evita alterarea produselor pe care le folosești în bucătărie, trebuie să le pui în alt loc. Nu ar trebui să le păstrezi în cămară, ci în frigider.

Este interzis să depozitezi sosul de rosii în cămară după ce recipientul a fost desfacut. Cand este preparat cat mai natural, fara conservanti, in special fara o cantitate mare de sare, sosul de rosii nu trebuie expus la temperaturi ridicate. Trebuie sa il tii la frigider pentru a-l folosi apoi in cele mai bune conditii.

Și Mustarul de Dijon se regaseste pe lista de condimente preferate, dar nu ar trebui sa se regasesca in camara, ci in frigider. Pastrat la o temperatura joasa, acest muștar își pastreaza mai bine aroma si rezista mai mult timp.

De asemenea, bananele trebuie păstrate în cămară sau în dulapul din bucatarie doar daca sunt mai verzi. Când încep sa se coaca, locul lor este in frigider. Astfel se vor mentine bune de mancat mai mult timp.

Siropul de artar devine tot mai folosit si la noi, iar cel mai bun loc in care il poti pastra este in frigider. La rece, siropul de artar nu formeaza mucegai.

Dacă obisnuiai sa mananci pana acum gemul sau dulceata la temperatura camerei, schimba-ti acest obicei. Odata ce borcanele de gem sau dulceata au fost deschise, acestea trebuie pastrate in frigider.

Și untul de arahide natural trebuie pastrat in frigider, altfel uleiurile pe care le contine se separa si rancezesc.

Revista Presei