Ce este obligată să facă Bianca Drăgușanu după împăcarea cu Alex Bodi? Greșeala se plătește!

03 apr. 2020
Ce este obligată să facă Bianca Drăgușanu după împăcarea cu Alex Bodi? Greșeala se plătește!

Este telenovela momentului în lumea mondenă autohtonă. Bianca Drăgușanu s-a jucat de- divorțul cu Alex Bodi, iar acum este obligată să plătească. Nu e nicio glumă.

Umilință totală pentru Bianca Drăgușanu

Este o umilință totală încasată de către Bianca Drăgușanu. Aceasta este obligată să plătească după ce s-a împăcat cu Alex Bodi. La propriu. Chiar dacă, oficial, a fost cea care și-a impus condițiile, iar omul de afaceri le-a acceptat pentru ca cei doi să-și reia relația, Bianca va fi nevoită să facă acum un efort financiar.

Judecătoria Buftea a dat sentința în cazul scandalului pe care Bianca și Alex l-au avut a doua zi după divorț. Aceasta s-a încheiat cu o cerere de ordin de protecție din partea vedetei.

Bianca și-a retras cererea, dar judecătorii au decis că aceasta trebuie să plătească toate cheltuielile de judecată. Blonda este obligată să plătească onorariul avocatului din oficiu desemnat pentru Alex Bodi cu suma de 250 de lei și va deconta și citarea și deplasarea martorului, cu suma de 24,63 lei.

”Ia act de renunţarea la judecarea cererii pentru emiterea ordinului de protecţie. Constată încetate efectele ordinului de protecţie provizoriu emis faţă de pârât de Poliţia Oraşului Voluntari la data de 14.03.2020 şi confirmat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea la data de 16.03.2020.

Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 250 de lei reprezentând onorariu avocat din oficiu desemnat pentru pârât şi a sumei de 24,63 lei reprezentând cheltuieli aducere martor.

Cu drept de apel în termen de cel mult 3 zile de la pronunţare. Cererea se va depune la Judecătoria Buftea în cazul exercitării căii de atac.

Pronunţată astăzi, 31.03.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, este hotărârea instanței.

Hotărârea nu este însă una definitivă și poate fi atacată de oricare dintre părți. Nu va mai fi însă cazul, dată fiind împăcarea dintre cei doi. Cei doi și-ar putea oficializa relația după ce va trece pandemia de coronavirus, conform playtech.ro.