Ce este obligată Teo Trandafir să facă în fiecare dimineață? Este secretul prin care își menține greutatea, după ce a slăbit 63 de kilograme

26 mai 2021
Ce este obligată Teo Trandafir să facă în fiecare dimineață? Este secretul prin care își menține greutatea, după ce a slăbit 63 de kilograme
Teo Trandafir a slăbit 63 de kilograme

Teo Trandafir s-a luptat toată viața ei cu kilogramele. La un moment dat, părea că a pierdut definitiv această luptă, doar că acul cântarului a fost un semnal de alarmă nu doar din punct de vedere estetic, ci și al sănătății. De altfel, vedeta Kanal D a fost la un pas de moarte după ce a făcut pancreatită.

Atunci Adrian Sârbu, fostul CEO al Pro Tv, i-a sărit în ajutor și a ajutat cu bani pentru ca aceasta să fie transferată la o clinică în Viena. Astfel, Teo a fost salvată și astăzi la 52 de ani arată superb.

Ce truc folosește Teo Trandafir în fiecare dimineață?

Pentru că sănătatea o impunea, în anul 2021, vedeta Kanal D a fost nevoită să apeleze la medic pentru a-și micșora stomacul. A slăbit 63 de kilogram, dar nu i-a fost deloc ușor. Dieta pe care a trebuit să o urmeze a fost complicată pentru o gurmandă cum este ea.

Totuși pentru a-și menține greutatea, ea apelează la un truc în fiecare dimineață. Imediat după ce se trezește, vea un litru și jumătate de apă, pentru a elimina toxinele din corp. “Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, a mărturisit Teo, în emisiunea ei de la Kanal D.

Teo iubește din nou

Vedeta Kanal D afișează o formă foarte bună în ultima perioadă și un motiv probabil este și povestea de iubire pe care o trăiește cu un bărbat pe care nu dorește să-l prezinte publicului. A spus că nu se mai gândește totuși la căsătorie, dar nu a negat complet această posibilitate.

Ea locuiește alături de fiica sa adpotivă, Maia, pe care o iubește enorm și căreia și-a dedicat mulți ani din viață. Cele două sunt nedespărțite și nu ezită să-și declare mereu iubirea uneia celeilalte.