Ce funcție cheie ar urma să primească Vlad Voiculescu? Cine va fi viitorul ministru al Sănătății (SURSE)

20 apr. 2021
Ce funcție cheie ar urma să primească Vlad Voiculescu? Cine va fi viitorul ministru al Sănătății (SURSE)

Nu a fost scandal doar între PNL și USR-PLUS, ci și între USR-PLUS. Cele două partide au fost în război total după demiterea lui Vlad Voiculescu de la ministerul Sănătății. Dacian Cioloș dorea ieșirea de la guvernare, în timp de Dan Barna și ceilalți lideri au insistat că trebuie să-și continue proiectele începute.

Vlad Voiculescu nu dorește să renunțe la conducerea ministerului Sănătății sub nicio formă și a pornit într-un adevărat turneu pe la televiziuni pentru a se victimiza și a-l denigra pe Florin Cîțu. Strategia lui s-a dovedit a fi una lamentabilă, iar circul politic pe care l-a declanșat i-a deranjat chiar și pe susținătorii lui.

Cine ar urma să fie noul ministru al Sănătății

Ioana Mihăilă ar urma să fie propunerea USR-PLUS pentru ministerul Sănătății. Aceasta este în momentul de față secretar de stat și la alegerile locale a candidat pentru Primăria Oradea. Ea și-a împrumutat partidul la acel moment cu 26.000 lei.

Cei de la USR îl doreau pentru această funcție pe deputatul Adrian Wiener, care avea mult mai multă expertiză în acest domeniu, dar cei de la PLUS au spus că este portofoliul lor și nu au de gând să-l cedeze.

Ce funcție ar trebui să primească Vlad Voiculescu

Ioana Mihăilă este de profesie medic endocrinolog și are propria clinică privată. Mai multe surse susțin că imediat după învestire, aceasta ar urma să-l numească pe Vlad Voiculescu consilier onorific. Funcția este una neremunerată, dar se dorește că fostul ministru să fie de fapt la conducerea instituției și de aceea ar urma să primească acest post.

Mai exact Ioana Mihăilă ar urma să ocupe funcția de ministru doar cu numele, iar cel care ia deciziile să fie tot Vlad Voiculescu, care s-a dovedit a fi o catastrofă în cele patru luni de guvernare.