Ce funcție importantă a deținut tatăl lui Cătălin Măruță? Cu ce s-a ocupat și mama lui în trecut. Gestul care care vedeta Pro Tv și-a dezamăgit părinții

18 apr. 2021
Ce funcție importantă a deținut tatăl lui Cătălin Măruță? Cu ce s-a ocupat și mama lui în trecut. Gestul care care vedeta Pro Tv și-a dezamăgit părinții
Cătălin Măruță, împreună cu tatăl și bunicul său. Foto: life.ro

Cătălin Măruță și-a trăit copilăria și adolescența la Târgu Jiu. După liceu, el a venit în București, unde a urmat studiile Facultății de Drept, din cadrul Universității Nicoale Titulescu. A fost o mare dezamăgire pentru părinții săi, în special pentru tatăl, care-și dorea ca fiul să meargă la o facultate de stat.

Doar că vedeta Pro Tv avea alte planuri, așa că nici măcar nu a dorit să încerce să dea un exame și odată admis la o universitate privată a mers acolo. Tatăl său, Constantin Măruță a fost un judecător foarte respectat în trecut și spera ca și fiul să-i calce pe urme. Doar că acesta s-a angajat încă din facultate la un post de radio.

Cu ce și-a dezamăgit Cătălin Măruță tatăl

”La Nicolae Titulescu, o facultate senzațională, dar o dezamăgire foarte mare pentru tatăl meu care își dorea foarte tare ca eu să merg la facultatea de stat. Am mers la particulară pentru că în vara respectivă aveam alte planuri, nu mai aveam chef să stau să învăț ca să dau abia în toamnă examenul la stat. Țin minte că am avut o discuție cu el în care mi-a spus: „Dar măcar puteai să încerci la stat…” la care eu am răspuns că sunt deja student și că vreau să fac altceva”, a povestit Cătălin Măruță într-un interviu mai vechi.

A urmat apoi un job la TVR, unde a prezentat mai multe emisiuni, iar de 14 ani este una dintre vedetele de top ale Pro Tv. La 43 de ani, Cătălin Măruță este un bărbat fericit și împlinit. Căsătoria cu Andra și cei doi copii superbi îi oferă multă bucurie. Iar cariera lui în televiziune continuă să fie una de succes.

Ce job a avut mama lui Cătălin Măruță

”Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el. A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp”, a dezvăluit vedeta Pro Tv pentru life.ro.

Cătălin Măruță este astăzi lider de audiență cu emisiunea lui de la Pro Tv, care se difusează de luni până vineri, începând cu ora 15.30. În plus, de mai bine de o lună, acesta și-a lansat și un podcast, prin care a reușit să cucerească și publicul Youtube. A reușit deja să ajungă în trending cu mai multe episoade și poate fi considerat cel mai complet și de succes moderator al momentului.

El este practic singurul, care a reușit să ajungă pe locul 1 atât în televiziune, cât și în online. Soția sa, Andra a produs și ea o mare supriză, când a reușit să ajungă chiar pe locul 1 în trending Youtube, cu piesa ei realizată în colaborare cu 3 Sud Est. Reușita ei este cu atât mai valoroasă cu cât de o perioadă bună de timp, topul este dominat doar de manele.