Ce gafă majoră a făcut Bianca de la Puterea Dragostei? Își sfătuiește fratele, concurent în sezonul 3, să nu îi urmeze exemplul: Asta a fost marea mea greșeală

31 iul. 2020
Ce gafă majoră a făcut Bianca de la Puterea Dragostei? Își sfătuiește fratele, concurent în sezonul 3, să nu îi urmeze exemplul: Asta a fost marea mea greșeală

Bianca a participat la primele două sezoane ale emisiunii „Puterea Dragostei”, reușind chiar să-l câștige pe cel de-al doilea. Cu toate acestea, parcursul său în competiție nu a fost unul lipsit de greșeli, după cum chiar ea recunoaște. 

În cel de-al treilea sezon al competiției participă și fratele Biancăi, Cristian Comânici, pe care îl sfătuiește să nu repete greșelile ei.

Întrebată ce anume regretă din parcursul său în cadrul emisiunii, Bianca a zăbovit preț de câteva clipe asupra întrebării, după care a afirmat că regretă că a împărtășit multe detalii cu privire la viața sa privată, mai ales unor oameni care nu meritau sub nicio formă să fie atât de sinceră cu ei.

„Să nu se integreze în găști pentru că nu duc la nimic bun. Un lucru pe care l-am făcut eu este acela de a povesti, cred că asta e, de a povesti chestii din viața mea, chestii pe care le făceam unor persoane cărora nu trebuia să le spun nimic, nici măcar bună.

Cel mai bine ar fi ca toate secretele lui să le țină doar pentru el și atât și să încerce să își găsească un singur prieten sau prietenă.”, a dezvăluit Bianca.

În ceea e privește relația sa cu Livian, fosta concurentă de la Puterea Dragostei susține că relația lor este mai apropiată ca niciodată. Chiar dacă cei doi nu s-au împăcat încă, locuiesc împreună atunci când Livian vine în București.

După marea finală de la Puterea Dragostei, Bianca și Livian au decis să evite certurile mărunte și să lupte pentru un viitor împreună. CU toate acestea, cei doi nu se grăbesc să se împace oficial, dorind să lase timpul să le arate drumul pe care trebuie să pornească.

Chiar dacă cei doi sunt legați de sentimente puternice, este bine cunoscut faptul că multe dintre certurile lor au apărut din cauza influențelor din familie, tatăl lui Livian, Nelson Mondialu, nefiind de acord cu relația celor doi.

„Cu mama lui Livian am mai vorbit și îmi place că este destul de respectuoasă cu mine, îmi răspunde la mesaje dacă îi scriu, în schimb cu tatăl lui nu am păstrat legătura, nu am vorbit absolut deloc, am vorbit doar atunci în emisiune. Eu consider că sunt ok cu ei.”, a spus Bianca.