Ce i-a făcut Mihaela Rădulescu lui Ștefan Bănciă Jr? Artistul a acuzat-o

Mihaela Rădulescu și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în 1994, iar după doar cinci ani, au decis să meargă pe drumuri separate. Despărțirea nu a fost una normală.

În acea perioadă, Ștefan i-a adus mai multe acuzații fostei sale soții. Artistul a declarat că dorința Mihaelei de a-și afce reclamă est emai mare decât clipele frumoase pe care le-au petrecut împreună.

”Dorința de a apărea pe prima pagină e mai mare!”

„În vara asta am avut parte în presă de un tam-tam nedorit, legat de despărțirea mea de Mihaela. Dacă îți pui pe tarabă lucrurile cele mai intime, înseamnă că orgoliul de-a apărea pe prima pagină a ziarelor e mai mare decât sensibilitatea unor emoții trăite cândva. Mă rog, fiecare înțelege în felul lui să-și câștige faima. La mulți există dorința de a-și construi pentru public o altă imagine decât cea reală”, susținea, pe atunci, Ștefan Bănică Jr., în cadrul unui interviu.

În presă s-a speculat că motivul divorţului ar fi fost infidelitatea lui Ştefan Bănică.

Bănică a avut trei soții: Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva. Artistul mai are un copil, Radu Ştefan, cu fosta sa iubită, Camelia Constantinescu.

Cântărețul mai are o fetiță cu Andreea Marin, pe Violeta. Acum, acesta are o relație cu Lavinia Pârva. În luna mai a anului trecut, Ștefan Bănică și artista au devenit părinții unui băiețel.

Idilă controversată cu regretata Cristina Țopescu

Fosta jurnalistă a dat de înțeles că este un om violent. Se pare că acesta nu se putea controla, jignea și făcea crize de gelozie. Cristian spunea că avea o fire mai primitivă.

„Cred că nu m-a iubit nimeni atât de mult cum a făcut-o el. De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin, dar să mă respecte mai mult. Am avut o poveste pasională. Pentru mine va rămâne un om special. Ștefan era impulsiv, primitiv în relația cu o femeie. Amenința, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-și mai controla limbajul și jignea…”, a povestit Cristina Țopescu.

„Cristina rămâne o persoană foarte dragă sufletului meu, avem o relaţie super ok, de prietenie. Aşa a fost şi aşa va fi!’, spunea Ştefan Bănică în emisiunea „Acces direct’, în urmă cu şapte ani.

Vedeta i-a luat apărarea când a fost acuzat că și-ar fi bătut partenerele.

‘Ștefan e o persoană impulsivă, nervoasă, dar în niciun caz nu e în stare să bată femeile. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înțeles. Eram și mult mai tineri. M-am simțit foarte iubita atunci. Cred că nimeni nu m-a iubit atât de mult cum a făcut-o el. Va rămâne un om special în sufletul meu!’, spunea Cristina Țopescu despre Ștefan Bănică.

Loading...

Revista Presei