Ce i-a făcut Simona Halep iubitului? Dezvăluiri incendiare din interior. Toni Iuruc a rămas fără cuvinte

halep final iuruc

Simona Halep se află și ea la izolare, ca aproape toată planetă. Cu toate turneele de tenis suspendate și fără grija antrenamentelor, Simona Halep își petrece timpul alături de iubit.

Ce i-a făcut Simona Halep iubitului?

Acum ies la iveală dezvăluiri incendiare din relația celor doi. Toni Iuruc a rămas fără cuvinte. Ca să se mențină în formă, chiar dacă este în izolare, Simona face antrenamentele de rezistență și de forță, după care are grijă ca viitorul ei soț, Toni Iuruc, să fie, cu adevărat, un răsfățat.

Simona Halep i-a pregătit lui Toni Iuruc un mic dejun romantic. Totul s-a întâmplat zilele trecute. Suc natural și un sandvis cu avocado și ouă, special pentru a-l ține în formă fizică și pe el.

Toni a fost impresionat de gestul Simonei postând pe rețelele de socializare surpriza făcută de aceasta. Relația celor doi este una foarte bună, iar dacă situația va reveni la normal cei doi s-ar putea căsători, în 2020, în luna septembrie, după sportiva va participa la US Open.

Evenimentul va fi unul fabulos, conform celor apropiați, la un restaurant de lux din Constanța și va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești.

Aceleași surse apropiate Simonei au spus că sportiva se gândește foarte serios să renunțe la lumea sportului alb pentru familie. Anul retragerii sportivei ar fi 2022. Vrea ca la 32 de ani să devină pentru prima oară, mamă.

”Simona își dorește minumum trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum, Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă maximum trei ani”, a spus o sursă apropiată sportivei, conform playtech.ro.

Revista Presei