Ce i-a făcut Ștefan Bănică Jr. primei femei care l-a făcut tată? De ce l-a dat în judecată

Ștefan Bănică Jr. nu are o reputație foarte bună dacă ne-am lua după ce spun femeile care i-au trecut prin pat. Se pare că niciuna dintre relațiile artistului nu s-a terminat în condiții decente.

La fel a fost și cu femeia care l-a făcut tată pentru prima dată. Este vorba despre Camelia Constantinescu, femeia cu care cântărețul a avut o relație după căsătoria cu Mihaela Rădulescu.

Cei doi au fost împreună în perioada 2000-2005 și au avut împreună un băiat, pe Radu Ștefan. Norocul nu a fost de partea lor și relația a început să se deterioreze. Bănică a trecut mai departe la Andreea Marin cu care a avut o fetiță, pe Violeta.

L-a dat în judecată

În 2018, Camelia l-a dat în judecată pe artist pentru că nu-și îndeplinea îndatoririle de dată. Aceasta ia- cerut o pensie alimentară mai mare. Din nefericire pentru ea, instanța nu a fost de parte ei și a stabilit că autoritatea părintească se va exercita la comun, în mod egal, de către ambii părinți și că domiciliul acestuia va rămâne la mamă.

Mai mult, Camelia Constantinescu a trebuit să-i plătească lui Bănică Jr. și cheltuieli de judecată în valoare de 3.165 lei.

A fost executată silit de o bancă

Ulterior, aceasta a fost executată silit de o bancă.

„Camelia Constantinescu, femeia cu care Ștefan Bănică are un băiat, a pierdut procesul cu o bancă din Capitală și a fost execitată silit până la concurența sumei de 72.739,11 euro. Alături de fosta iubită a actorului a fost executat și partenerul acesteia, în calitate de garant ipotecar. Decizia a fost luată în urmă cu 6 luni și pune capăt unui proces care a durat mai bine de 4 ani. Sentința judecătorească include și ”urmărirea imobilului construit din casă de locuit” deținut de către cei doi și este una definitivă, fără cale de atac”, anunța wowbiz.ro anul trecut.

Loading...

Revista Presei