Ce îi place lui Andi Moisescu să facă în pat? Soția sa e plină de surprize

olivia-steer-andi-moisescu

Andi Moisescu este unul dintre prezentatorii TV cei mai apreciați din România. Profesor de matematică, la bază, Andi este foarte calculat, dar și foarte inteligent.

Concentrat mai mult pe muncă, vedeta nu dă prea multe detalii despre relația lui, dar a fost o perioadă în care dezvăluia mici secrete de cuplu.

Acesta formează un cuplu foarte frumos cu Olivia Steer. Cei doi sunt împreună de mai bine de 15 ani și au doi băieței superbi.

Andi a declarat mereu că soția sa este cea care se ocupă ca ei să aibă o alimentație sănătoasă.

“Pe scurt, avem puțină grijă la felul în care hrănim relația. Cu un profesionist în alimentația sănătoasă ca Olivia în casă, nici măcar nu-i atât de greu, mie revenindu-mi de la bun început sarcina spectacolului, deci a surprizei.

Din fericire, ne-am schimbat în bine. Dovada faptului că rezistăm împotriva curentului și poate ar fi bine să precizez, împotriva curentului, așa cum e el reflectat în latura lui tabloidă. Căci, dacă treci dincolo de emisiunile de divertisment și privești puțin în jur, realizezi imediat că nu suntem deloc într-o minoritate”, a declarat Andi Moisescu.

Mic dejun în pat?

Andi nu este fanul meselor în pat. Chiar el spunea că preferă să facă alte lucruri în pat, nu să mănânce.

”Nu mă mișcă deloc ideea. Îmi place să mănânc la masa, nu în pat. În pat prefer să fac cu totul alte lucruri.”, spunea vedeta.

Andi mănâncă foarte sănătos la micul dejun. De obicei, optează pentru sucurile de fructe, de restul se ocupă soția sa. Olivia prepară tot felul de combinații din semințe, fructe, lape și altele.

Revista Presei