Ce iubit a avut Andra înaintea relației cu Măruță? Artista a suferit foarte mult

31 dec. 2019
Ce iubit a avut Andra înaintea relației cu Măruță? Artista a suferit foarte mult

Andra are o căsnicie foarte frumoasă. Deși nu l-a vrut, la început, pe Cătălin Măruță, artista este foarte fericită acum și are doi copii frumoși, pe Eva și pe David.

Înainte de a avea o relație cu prezentatorul de la Pro TV, Andra a mai avut o relație din care a ieșit foarte șifonată. Vedeta a făcut chiar un pact după despărțire.

Aceasta s-a iubit cu Dragoș Caploiu, un fost component al trupei Groove, cu care a avut o relație de doi ani și jumătate.

„Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie’, a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro.

„Nici eu nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon.”, a spus fostul iubit.

Și Măruță a avut o altă iubită

Măruță a avut o relație de doi ani cu Iulia Ioanițoaia, fiica jurnalistului Ovidiu Ioanițoaia. În acea perioadă, aceasta era producătoarea emisiunii pe care vedeta PRO TV o prezenta la TVR 2, ”Tonomatul de pe doi”.

Acum, Andra și Cătălin sunt foarte împliniți și fericiți.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra.