Ce job avea Adela Popescu înainte să devină celebră. A ținut ascuns mult timp

de: Ana Toma
04 mai 2021
Ce job avea Adela Popescu înainte să devină celebră. A ținut ascuns mult timp
Adela Popescu

Adela Popescu a devenit prima oară cunoscută prin intermediul telenovelei de succes ”Numai Iubirea”. După mulți ani de la prima sa apariție, Adela este acum o actriță, o mamă, soție, dar și prezentatoare tv de succes din România.

Puțini știu însă care a fost primul job al vedetei și cum a început să își câștige banii înainte de a ajunge în lumina reflectoarelor. A ținut ascuns mult timp acest lucru, însă acum, totul este dor o amintire.

Ce job a avut Adela Popescu înainte de celebritate

Adela Popescu a făcut sacrficii mari pentru visul ei. Nu este ușor să ajungi actriță, iar vedeta a știut mereu acest lucru, așa că în încă din perioada copilăriei a început drumul spre succes. Ea se trezea în fiecare vineri, dimineața, la ora 5, și merge în Drăgășani unde lua lecții de pian.

Pentru a se perfecționa, vedeta a început să cânte inclusiv în autobuze. Îi intreba pe oameni dacă vor să o asculte, iar fie că primea un răspuns pozitiv sau negativ, ea tot cânta piese celebre din acea perioadă, precum cele ale formației Holograf, ale Laurei Stoica sau ale Loredanei Groza.

”Îi rugam să cânt și eu”

Mai mult de atât, Adela Popescu a cântat și la nunți. În timpul evenimentului, vedeta se împrietenea cu lăutarii și se alătura formației în timpul spectacolului.

Când era o nuntă în sat, mă împrieteneam cu lăutarii și știam când e programul de sarmale, iar atunci îi rugam să cânt și eu o melodie și mă lăsau. Pentru mine era fericire să cânt în autobuz. Făceam lecții de pian și mergeam în fiecare vineri, cu rata de 5 dimineața la Drăgășani să fac piat.

În autobuz mă ridicam în picioare și întrebam: ‘nu vă supărați, pot să vă cânt și eu o melodie?’ Unii răspundeau, alții nu, nu conta, eu mă ridicam și cântam melodii de la Lordana Groza, de la Holograf, de la Laura Stoica”, a mărturisit Adela Popescu, în cadrul podcastul găzduit de Mihai Morar.

Cum s-a înțeles cu părinții ei

Adela Popescu a avut o copilărie cum mulți și-ar fi dorit. Vedeta a mărturisit că a avut o relație frumoasă cu părinții ei, chiar dacă aceștia au fost mai autoritari.

Nu a primit nicio palmă, iar tot respectul pe care îl are este din cauza autorității lor. De asemenea, Adela povestește că mama ei avea grijă mereu să afle unde este fiica și ei, dar și ce face.

”Părinții mei au fost autoritari cu noi, dar nu-mi amintesc să ne fi bătut. Respectul pe care îl am acum vine dintr-o autoritate. Eu cred că autoritatea trebuie să existe, dar nu autoritate cu violență, evident. Nu-mi amintesc pedepse sau limite să fi avut. Singurul lucru care trebuia să se întâmple era că mama trebuie mereu să știe unde sunt”, a mai spus vedeta.