Ce mașină are Andreea Esca. Nu mai renunță la această marcă auto. Care este prețul bolidului de lux

esca

Andreea Esca, prezentatoarea  din cadrul știrilor de la Pro Tv conduce un automobil pe măsură. Această deține o mașină confortabilă, aspectuoasă, sigură și evident, destul de scumpă. Deși pare greu de crezut, vedeta chiar se pricepe și la mașini și a explicat motivul pentru care a făcut o astfel de alegere. 

Andreea Esca s-a declarat fan fidel al mărcii Mercedes, iar modelul pe care îl deține prezentatoarea tv nu valorează mai puțin de 50.000 de euro.

Aceasta a vorbit deschis despre motivele care au făcut-o să aleagă această marcă, dar și dotările pe care această mașină i le oferă. De asemenea, Esca a mai precizat că mașina este una sigură și de asemenea, extrem de rapidă.

În același timp, prezentatoarea Pro Tv a mai amintit că până în momentul de față a condus mai multe mașini. Este vorba despre o Dacie și un Cielo, însă se pare că Mercedesul este cel la care va rămâne în final.

”Am condus multe mașini pana acum. Prima mea mașina a fost o Dacie și eram atât de incantata de ea încât, după terminarea programului, ma ofeream sa duc pe toată lumea acasă. După Dacie, am avut un Cielo și tot asa.

Am luat mașinile treptat, într-o ordine fireasca, crescătoare, și m-am oprit la Mercedes și cred ca aici voi rămâne”, a mărturisit Andreea Esca.

A angajat un șofer 

Totuși, având în vedere locul de muncă pe care îl are, sau evenimentele importante, vedeta Pro Tv a ales să își angajeze un șofer și să ocupe locul din spate.

Decizia ei îi simplifică enorm viața, având în vedere faptul că fiecare drum în mașina luxoasă este relaxant, iar stresul din trafic nu mai există.

Revista Presei