Ce mașină are Denise Rifai. Cât valorează bolidul de lux condus de vedeta Kanal D

de: Ana Toma
07 iun. 2021
Ce mașină are Denise Rifai. Cât valorează bolidul de lux condus de vedeta Kanal D
Denise Rifai

Denise Rifai a căpătat notorietate în ultima perioadă odată cu emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D. Schimbarea făcută pare că i-a fost benefică din toate punctele de vedere, iar acest lucru se poate vedea chiar din bolidul de lux pe care vedeta în conduce.

Prezentatoarea tv pare că are o pasiune pentru mașini de lux și genți scumpe. Tot timpul impresionează cu prezența ei, așa cum s-a întâmplat și zilele trecute.

Ce mașină are Denise Rifai

Denise Rifai a plecat de la Realitatea în urmă cu aproape un an de zile, iar viața ei a prins un cu totu alt contur. La momentul actual, vedeta face audiențe uriașe cu emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai“, iar banii nu par a reprezenta nici cum o problemă pentru vedetă.

Dacă în 2016, aceasta a fost surprinsă la volanul unui autoturism de lux Mercedes în valoarea de aproape 70.000 de euro, zilele trecute, Denise Rifai a fost fotografiată de impact.ro, în Capitală, la volanul unui alt bolid de lux.

Vorbim despre un BMW X6, a cărui valorea se ridică la circa 60.000 de euro în funcție de dotările pe care le are.

Sursa foto: impact.ro

Ce salariu încasează Denise Rifai

În imaginile surprinse, vedeta este îmbrăcată foarte simplu. Are niște colanți mulați, un decolteu, dar și o cămașă de blugi. Mai mult de atât, Denise Rifai avea și o pungă cu proteine în mână, semn că are grijă de silueta ei.

Cât despre veniturile vedetei, nu se știu foarte multe informații. La un momendat, Denise Rifai mărturisea că a fost plătită în funcție de evoluția ei profesională, fără a spune exact sumele.

”Toate salariile mele au fost în linie cu evoluția mea de la momentul respectiv. Primul meu salariu a fost undeva la nivelul a o sută de dolari, la primul meu job în radio, unde eram editor și prezentator de știri.

Apoi am fost plătită în linie cu evoluția profesională și mie mi se pare corect să fie așa, să existe un echilibru, un raport perfect între ceea ce muncești și salariul pe care îl încasezi. Chiar nu mai știu ce am făcut cu primii bani, sigur i-am cheltuit bucurându-mi inima cu ceva“, a mărturisit vedeta pentru click.ro.