Ce mașină conduce Andra Măruță și câți bani a plătit pentru aceasta? De ce iubește acest brand

08 nov. 2020
Ce mașină conduce Andra Măruță și câți bani a plătit pentru aceasta? De ce iubește acest brand

Andra Măruță este extrem de cunoscută în showbiz-ul românesc. Acest lucru se datorează talentului pe care îl are încă de mic copil. A lucrat mult ca să se facă cunoscută și ca oamenii să-i asculte muzica. Practic fiecare lansare de piesă se termină cu un succes, iar vedeta acumulează încă câteva sute de urmăritorii pe rețelele de socializare.

Artista are cu ce să se mândrească, deoarece cariera ei în lumea muzicală pe zi ce trece, crește, iar familia ei este una de invidiat. Cântăreața are un soț, Cătălin Măruță, care la fel, este cunoscut în showbiz-ul românesc datorită faptului că moderează una din cele mai vizionate emisiuni din țară – ”La Măruță”. Cei doi formează un cuplu de câțiva ani și împreună au adus pe lume doi copii, pe care îi iubesc și îi alintă.

Prin urmare, Andra Măruță își poate permite în orice moment o mașină luxoasă, deoarece banii nu sunt o problemă pentru ea. Astfel, fanii au văzut-o la volanul unor mașini frumoase și foarte scumpe. Ceva timp în urmă urmăritorii au descoperit ce bolid are la moment și au fost uimiți pentru alegea ei. Cântăreața a optat pentru un Volvo XC 90, care poate fi considerată una din cele mai luxoase și sigure mașini pe care le poți găsi în lume.

Cât costă bolidul de lux ?

Pentru Volvo XC 90, vedeta a scos o sumă mare și nu fiecare om își poate permite această mașină. Modelul poate valora peste 63.000 de euro și reparația lui te poate costa o avere. Cântăreața a ales acest bolid, întrucât oferă confortul și plăcerea de a conduce o mașină bună. Este un bolid destul de mare și se pare că încap toții copii ca să fie duși la școală sau la grădiniță.

Andra Măruță este cunoscută din anul 2001, atunci și-a lansat primul său disc single, la doar vârsta de 14 ani. De atunci se poate bucura de o popularitate care nu se termină. Este mereu pe primul loc în presă și fanii mereu așteaptă noi informații despre viața ei personală. Vedeta cântă mai mult muzică pop și R&B. A reușit să-și facă și o imagine la TV, datorită soțului care lucrează în acest domeniu.