Ce NU mănâncă Gabriela Cristea niciodată. Dieta care a ajutat-o să slăbească: Cel mai greu a fost să mă uit pe cântar

de: Ana Toma
25 iul. 2020
Ce NU mănâncă Gabriela Cristea niciodată. Dieta care a ajutat-o să slăbească: Cel mai greu a fost să mă uit pe cântar

Gabriela Cristea a slăbit considerabil în ultima perioadă, iar acest lucru se resimte și din punct de vedere al activităților fizice. Prezentatoarea de la Kanal D se simte mai energică ca niciodată, însă a fost nevoie de o muncă destul deficilă. 

”În viață sunt momente când trebuie să iei o pauză și să te ocupi de lucrurile pe care trebuie să le faci la momentul respectiv, ca în cazul meu am făcut cei doi copii. Dar la un moment dat, trebuie să te întorci la viața ta și oricât de mult ai amâna momentul revenirii, pentru că e plăcut să trăiești așa într-un , vine o zi când spui stop”, a declarat Gabriela Cristea pentru Tv Mania.

Aceasta a povestit fiecare pas pe care l-a făcut din momentul în care a decis că trebuie să dea jos câteva kilograme. Cântăritul a fost cel mai dificil lucru, iar vedeta a mărturisit că a preferat să nu se mai uite.

”Eu m-am apucat mai demult, doar că am avut momente când am slăbit, iar m-am îngrășat, iar am slăbit. Acum însă m-am apucat așa serios și ce mă oprește e faptul că rezultatele nu vin chiar așa de pe o zi pe alta, iar cel mai greu a fost să mă uit pe cântar. Drept urmare am hotărât să nu mă mai uit, nu știu câte kilograme am slăbit și nici nu vreau să știu. Important este să fiu într-o formă fizică bună, pentru că vor veni cu siguranță și kilogramele în minus”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Ce Nu mănâncă niciodată

În ceea ce privește meniul zilnic, prezentatoarea de la Kanal D a povestit că mănâncă variat, însă în cantități mult mai mult. De asemenea, Gabriela Cristea a spus și ce nu mănâncă niciodată. Este vorba despre produsele din făină albă.

”Mănânc absolut orice, doar că mănânc în cantități mici sau moderate. Nu mai mănânc pâine albă sub nicio formă sau produse din făină albă. Mănânc pâine integral, dar foarte puține și acelea și paste integrale cam o dată la două săptămâni. Chiar și dulce mănânc într-o proporție de trei ori la două săptămâni și atunci în proporții foarte mici cât să îmi satisfac pofta de dulce și să nu mă frustreze zilnic”, a mai spus vedeta Kanal D.

Meniul Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea are un meniu destul de variat. Prima masă o ia la ora 8.30 dimineața, iar ultima la ora 19.30. Totuși, ultima masă a zilei trebuie să fie una destul de ușoară, astfel că, vedeta optează de cele mai multe ori pentru fructe sau paste integrale.

”La 8.30 mănânc micul dejun care poate să însemne o sana cu 2 biscuiți integrali, după care mănânc fructe la ora 11.00 de cele mai multe ori ananas sau pepene, după care la prânz, la 13.30, mănânc o salată care poate să fie cu pui, poate să fie cu ton, cu ou, cu brânză, dar niciodată amestecate. În schimb consum legume din toate felurile și toate culorile.

După-amiază am la ora 16.30 o gustare care poate să însemne o mână de migdale, care poate să însemne un iaurt, biscuiți, 2-3 tablete de ciocolată. Seara nu mănânc foarte mult, ultima masă este la 19.30, eu mănânc undeva pe la 19.00 totuși și am alimente foarte ușoare ori pepene, ori ananas, paste integrale”, a mai spus Gabriela Cristea.