Ce operații estetice are Dana Budeanu! Puțini știu adevărul

dana budeanu

Dată afară de la Pro Tv din cauza unor critici la adresa Fundației Dăruiște Viață, Dana Budeanu a devenit un adevărat fenomen în online. Aceasta are propria emisiune pe Youtube, unde adună sute de mii de vizualizări, dar și o pastilă de câteva minute, zilnic pe stiripesurse.ro, Verdict Politic.

Nu de puține ori Dana Budeanu le-a criticat aspru pe divele care apelează la operațiile estetice, mai exact pe cele care exagerează. Deși ar putea părea că este o adversară a acestui tip de intervenții, ei bine nu este chiar așa pentru că ea însăși a trecut pe la chirurg.

Ce operație estetică are Dana Budeanu

În urmă cu aproape zece ani, când încă mai exista revista The One, unde Andreea Esca era redactor șef, Dana Budeanu a recunoscut că are o intervenție la sâni.

„Este aberant sa nu acceptam ca medicina evolueaza, sa ignoram acest lucru. Sfatul meu este sa nu faceti rabat la bani si la specialisti cand vine vorba despre o astfel de interventie. Mi-ar fi un pic teama, insa, de orice interventie care are legatura cu fata. Sa imi refac sanii nu mi-a fost frica, pentru ca voiam sa revin la sanii mei de dinainte de nastere. Am colaborat cu dr. Stan si sunt foarte multumita.”, spunea aceasta în urmă cu mai mulți ani.

Astăzi Dana Budeanu le îndeamnă pe femei să renunțe la botox și să nu-și mai bată joc de buzele lor, dar se pare că din acest punct de vedere nu are prea mult succes.

Revista Presei