Ce problemă majoră are Dacia Duster? A fost recunoscută în premieră de cei de la Renault

01 iun. 2020
Ce problemă majoră are Dacia Duster? A fost recunoscută în premieră de cei de la Renault

Dacia Duster face furori peste tot în lume, fiind apreciată pentru raportul său calitate-preț. Cu toate acestea, constructorul Renault recunoaște în premieră o problemă majoră a modelului Dacia Duster 3, SUV-ul care ar trebui să iasă cât de curând pe piață.

Coronavirusul a afectat îndelung întregul ecosistem economic, iar industria auto nu face excepție. Renault a anunțat zilele trecute un plan îndrăzneț prin care își propune să economisească până la 2 miliarde de euro, iar acest plan implică inclusiv relocarea anumitor proiecte din alte țări în Franța.

Amânări peste amânări

Și pentru că efectul de domino s-a pus deja în mișcare, schimbările de la nivelul grupului Renault vor afecta cu siguranță și calendarul lansării noului model de SUV Dacia, și anume Dacia Duster 3. Se vehiculează, așadar, amânări ale termenului de lansare și chiar renunțarea la anumite schimbări care ar fi trebuit implementate pe noul model.

„DACIA Duster 3 va folosi o platforma mai veche a Renault, dar si piese de la alti producatori, insa daca francezii vor dori sa standardizeze si mai mult masina, atunci e posibil sa fie nevoie de alte modificari pentru productie. Practic, in functie de ceea ce va face Renault intern, e posibil sa vedem un impact mai mare, sau mai mic, asupra programului de lansare,” precizează idevice.ro