Ce relație a avut Ilie Năstase cu Elena Ceaușescu! Întâlnirea incendiare de lângă un zid: Dezvăluiri senzaționale ale lui Nasty

Ilie-Nastase-7

La asta nu ne-am fi gândit niciodată. S-a aflat ce relație a avut Ilie Năstase cu soția dictatorului Nicolae Ceaușescu. A fost o întâlnire incendiară între Nasty și Elena Ceaușescu. Marele campion a spus totul.

Întâlnire încendiară între Ilie Năstase și Elena Ceaușescu

Fostul număr 1 mondial, Ilie Năstase, este recunsocut pentru succesul pe care l-a avut la femei. Într-un interviu spunea că prin patul său au trecut de-a lungul vieții peste 1000 de domnișoare.

Acum, Nasty a dezvăluit o întâmplare care la momentul acela l-a supărat foarte tare, dar l-a și speriat. Se întâmpla în anul 1972, în zilele dinaintea finalei Cupei Davis din 1972, de la București.

Ilie Năstase a avut mari probleme din cauza unui prieten italian cu care semăna foarte mult. Năstase i-a împrumutat mașina sa Alfa Romeo, iar acesta s-a plimbat peste tot prin București, iar securitatea l-a urmărit la tot pasul, crezând că este vorba chiar despre Ilie Năstase.

Fostul mare sportiv stătea în cameră cu Ion Țiriac, când italianul se distra prin București, alături de tot felul de domnișoare.

Toate informațiile ajungeau la Elena și Nicolae Ceaușescu. Tot atunci, s-a spus că Năstase și Țiriac vor vinde finala Cupei Davis, în fața SUA. Finala chiar a fost pierdută, dar Ilie Năstase nu a fost niciun aranjament.

Ce a urmat după meci este însă incredibil. Ilie Năstase s-a întâlnit chiar cu Elena Ceaușescu. Ce a urmat, a dezvăluit fostul mare sportiv.

„Cert este ca dupa meci, Ceausescu a primit ambele delegatii la Comitetul Central. Eu, in ziua imediat urmatoare, trebuia sa plec la Barcelona. Aveam un turneu acolo. A fost motivul pentru care am stat destul de putin la intalnirea de la Comitetul Central, dar socul cel mare l-am avut la iesirea din cladire.

Chiar la iesirea din cladire, de zid, statea rezemata o doamna. Nu mi-am dat seama cine este. Eu ma indreptam spre masina. Ma pregateam sa plec. Cand, la un moment dat am auzit: Tovarasu’ Nastase, putem sta putin de vorba? Cand m-am intors, am inghetat. Era chiar Elena Ceausescu. Mi-a spus doar atat: Copile, poti merge linistit. Eu si Nicu stim ca nu ai vandut meciul. Stim ca esti patriot si esti cu sufletul pentru tara. Va dati seama cat de diabolici puteau fi unii oameni. Acele rapoarte ajunsesera, probabil, pe masa celor doi. Iar eu eram total nevinovat”, a declarat Ilie Năstase pentru SportNews.

Citește și:

Revista Presei