Ce religie are, de fapt, Raed Arafat. Gestul impresionant făcut în urmă cu ceva timp

Cu siguranță, este omul momentului în România, fiind cel care gestionează de la centru criza de coronavirus. Raed Arafat ia cele mai importante decizii și este și în centrul atenției în comunicările importante ale Guvernului, fiind cel mai de încredere om al statului, în acest moment. 

Despre Raed Arafat se poate spune că a fost primul străin care a primit un portofoliu ministerial în România. Era în anul 2012 în perioada în care Traian Băsescu era președintele țării, când Arafat a fost numit ministru al Sănătății. La vremea respectivă Raed Arafat a făcut un gest surprinzător prin care le-a arătat tuturor care este religia sa adevărată.

Fiind de origine palestiniană, Raed Arafat a obținut cetățenie română în urmă cu aproximativ 20 de ani, iar de atunci a ocupat mai multe funcții importante.

În urmă cu 8 ani, fondatorul SMURD a depus jurământul de învestire în prezența președintelui Traian Băsescu. având în față atât Biblia, cât și Coranul. Atunci, Arafat a ales să facă un gest care i-a surprins pe toți.

Pentru că Arafat este iordanian și musulman, organizatorii evenimentului de depunere a jurământului au fost nevoiți să facă o excepție și au pus pe masă atât Biblia, Cât și Coranul.

„Aveţi şi Biblia, şi Coranul. Este opţiunea dumneavoastră”, a spus preşedintele Traian Băsescu înainte de începerea ceremoniei de învestire, însă Raed Arafat a ales să depună jurământul punând mâna dreaptă doar pe Constituție.

Loading...

Revista Presei