Ce s-a întâmplat cu fiul lui Florin Călinescu? Actorul va fi uimit. L-a anunțat acum

florin-calinescu-465×215

Florin Călinescu a trecut prin clipe tragice. Soția și unul dintre fii săi au murit în condiții tragice, iar actorul a mai rămas doar cu un fiu.

Vedeta a avut doi fii, Luca ce s-a sinucis la doar 13 ani și Petru, care i-a călcat pe urme și a intrat în lumea artistică.

Cine este Petru Călinescu?

Tânărul nu a ales profesia tatălui său, dar nici nu a stat departe de scenă. Acesta a participat, în urmă cu 2 ani, la emisiunea Pro TV ”Românii au Talent”.

Petru este compozitor și textier. Mai mult, împreună cu Maximilian Muntean, unul dintre foştii concurenţi de la “Vocea României”, a înființat o trupă, “New Vegas”.

Fiul lui Călinescu are mare succes. A avut mai multe spectacole în Bucureşti şi în ţară. Cei doi cântă coveruri după melodiile lui Frank Sinatra, Dean Martin, Tony Bennett si Ella Fitzgerald.

Petru a studiatmuzica în Anglia, la facultatea din Liverpool. Artistul cântp în cluburi de jazz, la evenimente private și nunți.

L-a făcut bunic pe Florin Călinescu

Petru a devenit tătic. Acesta are un băiețel pe nume Dominic. Cântărețul i-a făcut o mare surpriză tatălui său. A înregistrat un cover al piesei britanicului Cat Stevens, „Father and Son” („Tată şi fiu”).

„O piesă pe care de multă vreme am vrut să o înregistrez, dar pe care abia acum o înţeleg pe deplin. O întâlnire a generaţiilor, un duet între un tată şi fiul lui. Dedicată băieţelului meu, Dominic, care astăzi împlineşte primul lui anişor – şi tatălui meu, care de mult îşi dorea să înregistrez piesa aceasta”, a scris Petru pe contul lui oficial de artist.

Revista Presei