Ce salarii uriașe au angajații Digi? Chiar și cei fără experiență primesc sume mari de bani!

28 oct. 2020
Ce salarii uriașe au angajații Digi? Chiar și cei fără experiență primesc sume mari de bani!

Digi RCS&RDS este unul dintre marii angajatori din România, cu mii de oameni aflați sub contract în toată țara. Vorbim astăzi despre salariile acestora, cât câștigă cei cu experiență în domeniu, precum și cei fără experiență în telecomunicații.

Potrivit Playtech.ro, supervizorii din cadrul companiei ajung să câștige până la 5000 de lei net, în vreme ce coordonatorii și inginerii pleacă lună de lună acasă cu până la 9000 de lei.

Pe de altă parte, și angajații din call-center câștigă bani frumoși, de până la 2500 lei, la care se pot adăuga bonusuri de aproximativ 400 lei.  Pe de altă parte, un operator helpdesk din București căștigă lună de lună în jur de 2650 lei.

Un operator introducere, prelucrare și validare date, cu doar un an experiență, câștigă aproximativ 2300 lei, sumă la care se adaugă bonuri de masă și diferite bonusuri.

Astfel, și cei fără experiență pot opta pentru locuri de muncă în cadrul companiei. După doar câteva luni de muncă, salariul acestora, cu tot cu bonusuri și bonuri de masă, poate sări de 2500 lei.

Informații despre RCS&RDS

„Principalul acționar este Cable Communications Systems din Olanda, cu 94,15%, al cărui acționar majoritar este omul de afaceri Zoltán Teszári. RCS & RDS este un operator de servicii de telecomunicații din România, înființat în anul 1994. În anul 1996 se realizează consolidarea Grupului RCS, iar acesta începe să se extindă tot mai mult prin achiziții.

Compania Romanian Cable System (RCS) s-a dezvoltat rapid pe piața din România. Primii pași s-au concretizat prin achiziționarea mai multor rețele de comunicații din țară.

Compania RCS & RDS este prezentă încă din anul 1998 în Ungaria și începând cu anul 1999 în Slovacia. Oferă în acest moment servicii de televiziune prin cablu, Internet și telefonie fixă însă aici a vândut Digi Slovacia gigantului Deutsche Telekom în mai 2013,” notează Impact.ro.